Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Sets om wimpers te liften en te lamineren – Overzicht van de beste sets voor thuisgebruik

Wimpers spelen een grote rol in je uiterlijk. Mooie, verzorgde en gekrulde wimpers benadrukken de ogen perfect en brengen hun diepte naar voren. Om te genieten van dit effect op natuurlijke wimpers, moet je ervoor kiezen om je wimpers te liften en te lamineren. Wat mag ik ervan verwachten? Hoe lang duurt het lamineren van wimpers en hoe doe je dat thuis? Hier zijn de beste wimperlift sets.

beste wimper lifting set

Wimpers liften en lamineren – wat is dat? Hoe voer je ze thuis uit?

Wimpers liften en lamineren wordt steeds populairder in schoonheidssalons. Bij deze behandelingen worden de natuurlijke wimpers gekruld en gelift en tegelijkertijd gevoed. Vroeger stonden ze bekend als wimper permanent.

Bij een wimperlift worden de natuurlijke wimpers zo veel mogelijk gelift en gekruld zonder een wimperkruller te gebruiken. Dit is een goed alternatief omdat er niet zoveel risico is op beschadiging van de wimpers. Wat wordt hiervoor gebruikt? Om wimpers te liften, worden speciale producten gebruikt die de structuur van het haar binnendringen, waardoor het gevoeliger wordt voor krullen en vervolgens het effect fixeren. Om de wimpers goed in model te brengen, worden siliconen staafjes gebruikt. 

Wat is het lamineren van wimpers? Met deze behandeling kun je de wimpers extra voeden, de gaten opvullen en ze optisch dikker maken. Dit is allemaal te danken aan het gebruik van voedende ingrediënten, waarvan keratine de belangrijkste is.

De beste sets om wimpers te liften – lijst van 7 sets voor thuisgebruik

Thuis wimpers lamineren is een proces dat veel eenvoudiger is dan het op het eerste gezicht lijkt. Zelfs voor echte beginners. Vooral als je de juiste lamineer kit kiest. De lijst onthult zeven suggesties die perfect werken voor dit doel. Sommige van de gepresenteerde sets zijn keuzes die zelfs professionele schoonheidsspecialisten zullen waarderen.

1. Nanolash wimperlift en lamineer kit

wimperlifting nanolash

Een professionele lamineer kit met een uitgebreide inhoud, rijke formules en een redelijke prijs. De Lash Lift Kit van Nanolash stond niet voor niets op de eerste plaats. Deze set is een volledig product. Het bevat alle noodzakelijke producten en accessoires. Met de inhoud van de set kun je wel 10 volledige toepassingen uitvoeren.

Waaruit bestaat de Lash Lift Kit van Nanolash? De fabrikant levert 10 verpakkingen van elk een activator, neutralisator en Keratine booster. Dit zijn in totaal 30 zakjes. Daarnaast bevat het ook 3 wimperkammen en 3 paar siliconen staafjes in verschillende maten. Ze zijn opnieuw bruikbaar en kunnen indien nodig worden bijgesneden tot de gewenste breedte.

De formules van de producten in de set zijn ook opmerkelijk. Ze bevatten in de eerste plaats gehydrolyseerde keratine en lanoline – dankzij hen zijn de wimpers in uitstekende conditie na het lamineren, worden ze hersteld en beschermd tegen waterverdamping. De producten bevatten ook olijfolie, avocado-olie en druivenpit-, kokosnoot- en Abessijnse oliën. Zijde, arginine en panthenol zorgen ook voor zachtheid, glans en volumineuze wimpers.

2. Fleeky Lashlift Kit

De Fleeky Lashlift Kit wordt geleverd in een roze verpakking en is ook een goede keuze voor persoonlijk gebruik. Het bevat de benodigde producten en accessoires die handig zijn tijdens het aanbrengen. Over welke accessoires hebben we het? Je krijgt twee paar siliconen staafjes, lijm, twee wimperborsteltjes, vier stokjes om producten aan te brengen en twee kammen. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs. Dit komt voor een groot deel omdat de set slechts 2 tot 4 toepassingen mogelijk maakt. Als je meer laminaties wilt uitvoeren, moet je een duurdere en grotere versie kiezen, die 5 tot 10 toepassingen garandeert.

3. Thuya wimperlift kit

Een omvangrijke set die niet alleen goed werkt voor de wimpers. Met het product van het merk Thuya kun je de fijne wimpers en weerbarstige wenkbrauwen tegelijkertijd verzorgen. Dit is mogelijk doordat thioglycolzuur het hoofdbestanddeel is van de Thuya gel. 

De set van Thuya bestaat uit 3 flesjes van 15 milliliter – lijm, permanente gel en neutralisator. Daarnaast levert de fabrikant een paar siliconen staafjes en een houten plectrum. Na het lamineren kun je tot 8 weken lang rekenen op donkerdere, gevoede, gelifte en gekrulde wimpers.

4. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Een uitgebreide selectie accessoires en formules die rijk zijn aan voedingsstoffen. De set van het merk Miya Lash kan een geweldige keuze zijn als het gaat om het begin van je avontuur in het doe-het-zelf wimpers liften en lamineren. Deze optie bevat allerlei verschillende accessoires die geweldig zijn om je te helpen bij je eerste wimperbehandeling. 

Deze wimperlift en lamineer kit bevat producten die rijk zijn aan keratine en andere voedende ingrediënten. Hierdoor worden de wimpers na de procedure goed gevoed. Ze zijn zachter en krijgen meer glans en weerstand tegen breken. Bovendien maken de wimpers natuurlijk indruk met hun krul en lift, die slechts tot 6 weken aanhoudt.

5. Kit om wenkbrauwen te lamineren en wimpers te liften : Protein Reconstruction System Zola

Een uiterst eenvoudige set om thuis wimpers te lamineren. Brow&Lash Reconstruction System is een unieke set in dit assortiment. De fabrikant is volledig afgestapt van de traditionele benadering van wimpers liften en lamineren die bekend is van schoonheidssalons en heeft in plaats daarvan gekozen voor eenvoud. De set bevat geen accessoires. Er worden geen borsteltjes, lijm of siliconen staafjes meegeleverd, omdat je gewoonweg niet nodig hebt. Wat krijg je in plaats daarvan?

Het Brow&Lash Reconstruction System zorgt voor een wimperlift in slechts 3 stappen. Voor elk van hen is er een flesje met een ander product. Om het proces te vergemakkelijken, zijn de producten gelabeld met een nummer dat overeenkomt in het proces van wimpers liften en lamineren. Tijdens het proces worden achtereenvolgens Protein Strong Lifting, Protein Fixer en Protein Care gebruikt. 

Deze lamineer kit geeft echter niet zo’n intens resultaat als de andere. En dat allemaal omdat de producten net als mascara worden aangebracht – met een borsteltje, zonder de wimpers te krullen. Toch is dit een interessante optie voor vrouwen die op zoek zijn naar de eenvoudigste oplossing om hun uiterlijk te verbeteren.

6. Elleebana Lash Lift – wimperlift startpakket

Een uitstekende keuze voor professionele schoonheidsspecialisten die kwaliteit belangrijk vinden en veel toepassingen in een set willen. De Elleebana Lash Lift kit is geweldig voor vrouwen die professioneel betrokken zijn bij wimper behandelingen. Met deze set kun je tot 60 toepassingen uitvoeren.

Dit is een zeer grote set, die naast de producten ook siliconen staafjes, een metalen applicator, een schuim remover en een borsteltje bevat. De fabrikant heeft ook de geïllustreerde handleiding niet vergeten. 

Over de set van het merk Elleebana willen we nog even meegeven dat je er thuis waarschijnlijk 15 behandelingen mee kunt uitvoeren. Waarom? Omdat de fabrikant 15 paar zakjes activator en 15 zakjes neutralisator levert. Hiermee kun je 4 toepassingen uitvoeren, maar ze moeten met korte tussenpozen worden uitgevoerd. Daarom is dit veel economischer voor professioneel gebruik.

Bovendien is de set behoorlijk duur. Dit kan voor veel vrouwen een probleem zijn, waardoor het meer een keuze is voor professionele schoonheidsspecialisten die de mogelijkheden van deze set ten volle kunnen benutten.

7. RefectoCil Eyelash Lift

Een wimperlift kit die thuis in slechts 13 minuten resultaat geeft. Het RefectoCil product onderscheidt zich positief op het gebied van tijd om te lamineren. Minder dan een kwartier maakt echt een groot verschil in vergelijking met de andere sets. Natuurlijk omvat de inwerktijd ook de tijd die nodig is om de producten aan te brengen en de voorbereiding voor de wimperlift.

Als je deze set koopt, krijg je alles wat je nodig hebt om wimpers te liften en te lamineren in één doos. De RefectoCil Eyelash Lift set is genoeg voor 36 toepassingen.

De hele inhoud van de set zit in een stijlvol make-uptasje. Binnenin vind je Lashperm formule, neutralisator, lijm, wimperlifter, evenals twee mini cosmetische schaaltjes en twee borsteltjes. Als je deze set kiest, kun je rekenen op resultaten die tot 6 weken aanhouden.

Stap voor stap wimpers liften – eenvoudige styling voor thuisgebruik

Je kan eenvoudig thuis wimpers liften en lamineren met juiste set. Hoe doe je dat precies? Hier volgt een stapsgewijze uitleg over het liften en lamineren van de wimpers. De resultaten zullen zeker verbluffend zijn.

Het is de moeite waard om te onthouden dat het lamineren van wimpers een stuk vlotter gaat als je alles met een speciale shampoo voor wimpers en wenkbrauwen of olievrije make-up remover voorbereidt. Reinig de oogleden en wimpers grondig. Kies de juiste maat van de siliconen staafjes, afhankelijk van de grootte van je ogen, je wimperlengte en de gewenste krul. Breng ze aan op de oogleden en smeer ze in met lijm. De wimpers moeten op de staafjes worden gekamd, waarbij elke wimper voorzichtig wordt gescheiden. 

Breng de producten uit de set één voor één aan volgens de aanbevelingen van de fabrikant en de verwerkingstijden die in de gebruiksaanwijzing staan. Na gebruik van alle producten (in de regel zitten er 2-3 in de set) is het voldoende om de siliconen staafjes te verwijderen.