Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Thuis je wimpers liften? Met de Nanolash Lift Kit kun je de behandeling helemaal zelf uitvoeren!

De set om wimpers te liften - de Nanolash Lift Kit

Elke vrouw wil natuurlijk ogende volle wimpers met behulp van cosmetische producten, maar mascara’s, conditioners of wimperserums falen soms. Daarom is een kit om je wimpers te liften – de Nanolash Lift Kit – de moeite waard. Deze niet-belastende behandeling voor wimperlengte, -volume en -herstel kan eenvoudig thuis worden uitgevoerd.

Wat moet je weten over wimpers liften en lamineren?

Bij liftende behandelingen denken we niet meteen aan wimpers. Een facelift is het populairst en is bedoeld om de huid te verbeteren die haar strakheid en elasticiteit verliest. Maar het blijkt dat schoonheidssalons tot veel in staat zijn.

Wimpers liften is een van de meest gewilde schoonheidsbehandelingen geworden. Wat houdt het in? Het verlengt, lift en verdikt de wimpers en herstelt tegelijkertijd hun structuur. Bij het liften van de wimpers worden speciale formules gebruikt die garanderen dat de wimperkrul en andere resultaten van de behandeling langdurig zijn.

Het blijkt dat deze behandelingen vrij duur zijn in schoonheidssalons. Dankzij de Nanolash Lift Kit kunnen we op deze kosten besparen en thuis zelf onze wimpers liften.

Wat doet de Nanolash Lift Kit?

De set om wimpers te liften – de Nanolash Lift Kit – is een product van een populair schoonheidsmerk. Tot nu toe zijn alle producten op gebied van wimperverzorging en styling van Nanolash een succes, gewaardeerd en geliefd bij vrouwen.

De Nanolash Lift Kit is een professioneel product voor wimpers van topkwaliteit en zelfs beginners kunnen het gebruiken. De set is geweldig voor zowel wimperstylistes als beginners.

Nanolash Lift Kit - een professioneel product voor wimpers

De Nanolash Lash Lift Kit bevat drie formules: 10 zakjes, elk 0,5 ml.

  • Lift – stap 1
  • Fixeer – stap 2
  • Keratine boost – stap 3

De kit biedt ook de nodige accessoires:

  • siliconen staafjes; 3 paar in 3 maten
  • de lijm (Lift Lash Glue) voor het aanbrengen van de staafjes
  • extra spullen om thuis wimpers te lamineren

De Nanolash Lift Kit is een duurzame en doeltreffende kit om wimpers te liften, zelfs voldoende om je wimpers 10 keer te lamineren. De makers van het product zeggen dat het resultaat minstens 8 weken aanhoudt, maar dat is afhankelijk van de oorspronkelijke staat van de wimpers. Het effect kan iets sneller vervagen bij extreem beschadigde wimpers.

Thuis je wimpers liften met Nanolash Kit? Ontdek hoe eenvoudig het is!

Door je wimpers te liften, verander je je uiterlijk volledig en je kan het moeiteloos thuis uitvoeren. De wimpers goed voorbereiden is het belangrijkste. Je moet je make-up grondig verwijderen.

Vervolgens scheid je de bovenste en onderste wimpers door speciale staafjes aan te brengen en de meest geschikte grootte en krultype te kiezen.

Vervolgens pas je de formules toe die zijn gelabeld voor eenvoudig gebruik. Dat moet je weten:

  • Elke formule moet 7 tot 10 minuten op de wimpers blijven zitten.
  • Het aangebrachte product moet worden verwijderd voordat je de volgende formule aanbrengt.

Je zult dol zijn op de sensationele resultaten zodra je de siliconen staafjes verwijdert. Na de eerste behandeling zijn je wimpers veel langer, dikker, gehydrateerd en gekruld. Met andere woorden, een wimperkruller wordt overbodig.

Nanolash Lift Kit

De Nanolash Lift Kit – Een overzicht van wat deze set om wimpers te liften doet

De Nanolash Lift Kit is een manier om de populaire behandeling voor wimpers thuis uit te voeren in plaats van in een schoonheidssalon. Nu kun je de structuur van de wimpers herstellen en ze snel en eenvoudig de gewenste vorm geven. Het mooie aan deze lamineer kit voor wimpers zijn de formules die gemaakt zijn van natuurlijke stoffen zoals Abessijnse olie of avocado-olie. De ingrediënten hydrateren de wimpers grondig en zorgen tegelijkertijd voor lengte en volume.

De hoogwaardige lash lift van Nanolash is een perfecte keuze voor iedereen. De kit geeft een langdurig effect waardoor een wimperkruller overbodig wordt.