Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

No brow trend uitgelegd! Wil jij de look ook?

Geen wenkbrauwen.. moet je ze scheren?!

Maak je geen zorgen: no brow is een soort make-up dat je wenkbrauwen verbetert. De trends uit 2021 vertellen ons te kiezen voor de subtiele make-up. Natuurlijk en subtiel, ook voor de wenkbrauwen. Totaal anders dan de warrige, grote wenkbrauwen die afgelopen seizoen trendy waren. We focussen ons op het lichter maken van de wenkbrauwen, in plaats van donkerder. Het is simpel: hoe lichter, hoe beter! Jouw wenkbrauwen zien eruit alsof ze door de zon gekust zijn. Ze mogen niet opvallen. Op het eerste gezicht zie je eruit alsof je geen wenkbrauwen hebt. Dit type make-up is om de aandacht op je ogen te richten en het gezicht er slanker uit te laten zien.

Nieuwste make-up trend: no brows

Op Instagram staan inmiddels meer dan 50K foto’s met #nobrows. Ze laten zowel artistieke als dagelijkse make-up zien. Tilda Swinton is eén van de vrouwen die goed is in natuurlijk uitziende make-up. Haar wenkbrauwen zijn nauwelijks zichtbaar, maar net zo bekend als zij zelf. De Britse actrice laat zien dat ze haar eigen stijl volgt in plaats van alle trends, die zo snel weer veranderen.

Onherstelbare veranderingen? Niet nodig!

Voordat je jouw wenkbrauwen permanent laat bleken: geef no brows een kans door wat poeder of foundation aan te brengen op de wenkbrauwen. Dit is een goede manier om te kijken of de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen verandert, en of dit de moeite waard is. Op het gebied van bleken is er veel keus (zoals Sally Hansen Creme Hair Bleach for Face of Jolen Creme Bleach Mild Formula). Er is ook een natuurlijke manier om de no brow-look te creëren: wrijf wat citroensap op de haartjes van je wenkbrauwen. Kies altijd de methode waar je jezelf goed bij voelt. Het lijkt erop dat 2021 goede veranderingen gaat brengen. Wij hopen dat de natuurlijke look wat langer blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *