Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Nanoil. Geconcentreerde kracht van natuurlijke haaroliën

Nanoil - Geconcentreerde kracht van natuurlijke haaroliën

Haarverzorging kan leuk, gemakkelijk en effectief zijn. Nanoil haaroliën zijn het beste bewijs dat natuurlijke ingrediënten enorme krachten te bieden hebben. Omarm die kracht simpelweg en bewaar het in een elegant flesje. Zo krijg je een product als Nanoil – luxe, vol natuurlijke bestanddelen met geweldige effecten.

De trend van haaroliën is niet uit niets ontstaan. Steeds meer vrouwen kiezen uit eigen wil voor natuurlijke oliën om te gebruiken als dagelijkse haarverzorging. Ze volgen Aziatische vrouwen hiermee op de voet. De traditie van haaroliën komt uit India, waar oliën het mogelijk maken om een juiste hydratatie van het haar te behouden, waterverlies voorkomen en beschermen tegen schadelijke zonnestraling in een heet klimaat.

Tegenwoordig zijn we ons allemaal bewust van het feit dat oliën een ongelooflijk potentieel hebben. Geen wonder dat cosmeticafabrikanten besluiten om ze te gebruiken in hun producten. Welke eigenschappen hebben oliën te bieden? Indien regelmatig aangebracht op de hoofdhuid, kunnen oliën werkelijk wonderen verrichten: ze hydrateren, vullen voedingstekorten aan, regenereren, geven glans en zijdezachtheid, verbeteren de weerbaarheid, verminderen broosheid, beschermen tegen schadelijke middelen, versterken vanaf de wortels tot in de puntjes, voorkomen gespleten puntjes, gaan haaruitval tegen, boosten haargroei en elimineren zelfs problemen zoals roos, een vettige hoofdhuid, kroezigheid of statisch haar. Dit is een van de weinige multifunctionele stoffen die wij direct uit de natuur kunnen halen.

NANOIL – krijg de sleutel tot prachtig haar

Nanoil oliën voor haar van verschillende porositeiten is een nieuwigheid op de cosmeticamarkt. Het product is niet gebaseerd op synthetische ingrediënten met namen die moeilijk uit te spreken zijn. Innovatie ligt verscholen in zorgvuldig geselecteerde oliën die perfect passen bij de haarporositeit. Nanoil is een combinatie van plantaardige oliën van ideale proporties vetzuren die kostbare voedingsstoffen bevatten en vele waardevolle beschermende ingrediënten. Geen ander product pakt haarverzorging op zo’n precieze manier aan. Alle drie Nanoil oliën zijn het antwoord op de behoeften van haar met verschillende porositeiten. Zij vereisen de ondersteuning van olie met verschillende niveaus van vetzuren.

De moeite waard om te weten!!

Haarporositeit is het niveau van haarschade, wat wordt bepaald op basis van de conditie van de buitenste haarstructuur. Gezond haar heeft een cuticulalaag die dicht op elkaar zit met overlappende schubben – lage porositeit. Beschadigd haar heeft openingen en gaten in de cuticula – hoge porositeit. In het midden is er verzwakt haar van medium porositeit.

Elk type haar vereist een andere soort verzorging, gevarieerde bestanddelen en meer, of minder, moeite. Daarom is haaroliën de beste behandeling die je kunt toepassen vanuit het gemak van je eigen huis. Lokken die van nature moeilijk te stylen zijn zullen graag een lichtere olie zien en olie met een mist. Extreem beschadigde slierten hebben een sterke regeneratie nodig, het liefst met een warme oliebehandeling. Echter, de worsteling met roos zal worden opgelost door het gebruik van olie dat verantwoordelijk is voor het reguleren van het functioneren van de hoofdhuid. Het is allemaal mogelijk met Nanoil.

 Hoe werken de natuurlijke oliën in Nanoil?

Het succes van Nanoil haaroliën omvat een perfecte selectie van natuurlijke oliën en plantaardige boters, welke verrijkt zijn met de nodige aanvullende bestanddelen. De werking is gebaseerd op een gedetailleerde analyse van de structuur van menselijk haar. Effectieve verzorging begint op de hoofdhuid. Het is bekend dat externe bescherming, verzachting en stralend haar ook belangrijk zijn. Dat wordt allemaal geboden door Nanoil. Echter, ze zijn beter dan andere haarverzorgingsproducten omdat zij het probleem van de slechte haarconditie verhelpen in plaats van het te camoufleren.

NANOIL VOOR LAGE POROSITEIT HAAR is de perfecte oplossing voor mensen wiens haar meestal stijl is, moeilijk handelbaar (bijvoorbeeld ongemakkelijk om krullen te maken), blootgesteld aan schadelijke zonnestraling en hoge temperaturen. Het bestaat uit:

 • cederolie – normaliseert pH-waarde van de hoofdhuid en het werk van talgklieren
 • kokosolie – beschermt haarvezels
 • arganolie – biedt sterke thermische bescherming en antioxidanteneigenschappen
 • wonderolie – boost haargroei, behoudt kleur
 • sheaboter – voorkomt waterverlies
 • maracuja-olie – vertraagt celverouderingsprocessen
 • babassuboter – vergemakkelijkt kammen en stylen zonder overbelasten
 • monoi-olie – beschermt haar tegen schade
 • cupuacuboter – biedt weerstand en biedt revitaliserende eigenschappen.

Nanoil voor lage porositeit haarNANOIL VOOR HOGE POROSITEIT HAAR zal werken wanneer je een sterke regeneratie nodig hebt omdat jouw haar beschadigd, broos, gespleten, uitgedroogd, kroezig en statisch is. Deze olie bestaat uit:

 • zoete amandelolie – verzacht en voorkomt broosheid
 • arganolie – herstelt haarstructuurtekorten
 • teunisbloemolie – verbetert conditie van de hoofdhuid, voorkomt waterverlies
 • avocado-olie – voorkomt kroezigheid, verbetert glans
 • maracuja-olie – reguleert talgafscheiding
 • katoenzaadolie – een remedie voor gespleten puntjes.

NANOIL VOOR MEDIUM POROSITEIT HAAR is een product toegewijd aan vrouwen wiens haar problemen veroorzaakt, de neiging heeft om broos en dof te worden en om gespleten puntjes te krijgen.. Daarbovenop wordt de conditie aanzienlijk erger, wat zeer moeilijk om te beheersen is. Het product bevat:

 • macadamia-olie – voor glans, weerbaarheid en verzorging
 • arganolie – beschermt tegen warme temperatuur
 • marula-olie – versterkt de natuurlijke beschermende laag, hydrateert
 • jojoba-olie – reguleert talgafscheiding, geneest roos
 • maracuja-olie – voorkomt kroezigheid, verzacht en temt onhandelbare lokken,
 • kokosolie – beschermt haarpuntjes

Bovenop de zovele natuurlijke oliën in de Nanoil-producten zijn er ook twee kostbare ingrediënten – Kerastim – voorkomt haarverlies en Baicapil – stimuleert de groei. Bovendien zul je ook vitamines vinden die essentieel zijn voor haar (versterking van vitamine A en antioxidant vitamine E), zijde, uv-bescherming, panthenol, keratine en lanoline verantwoordelijk voor het bieden van zachtheid.

Zorg voor je haar op de manier die jij wilt!

Haarverzorging met Nanoil is moeiteloos en kost niet veel tijd. Dit is de enige olie die verschillende mogelijkheden van aanbrengen biedt. In tegenstelling tot andere haarverzorgingsproducten kunnen wij het op het haar en/of de hoofdhuid aanbrengen zoals we willen en wanneer we willen. Vergeet desondanks niet dat regelmatig aanbrengen zorgt voor langdurige zichtbare resultaten – zeer belangrijk. Nanoil kan worden gebruikt:

 • op droog of vochtig haar van het midden van de lengte naar beneden,
 • om alleen in de hoofdhuid in te wrijven,
 • als inleiding voor het stylen,
 • ’s nachts voor een diepgaande regeneratie,
 • zelfs meerdere keren per dag, bijv.. in de vorm van een spray,
 • als een aanvullende supplement of lotion,
 • een paar minuten of uren voor het gebruik van shampoo.

17 Reacties“Nanoil. Geconcentreerde kracht van natuurlijke haaroliën”

 1. Lizzie

  Ik begon een paar maanden geleden met het oliën van mijn haar en ik werd helemaal verliefd op deze manier van haarverzorging! Mijn haar zag er nooit beter uit

  Beantwoorden
  • Yasmine

   Hier ook! Ik heb veel verschillende oliën uitgeprobeerd, waaronder amla, oliën van loreale, kerastase, lijnzaadolie … op het moment gebruik ik nanoil voor haar met gemiddelde porositeit en het werkt eigenlijk het beste

   Beantwoorden
 2. marie_31

  Ik heb nanoil nog niet gebruikt maar binnenkort zal ik redken opraken en ik ga absoluut nanoil bestellen

  Beantwoorden
 3. AnnJ

  mijn haar is dol op avocado-olie, dus ik ben bereid om deze olie-mix uit te proberen

  Beantwoorden
 4. Alexia

  voor mij is de beste macadamia! Ik gebruik het nu al een paar maanden en het haar ziet er veel beter uit

  Beantwoorden
 5. Jessa_93

  deze olie is een beetje prijzig

  Beantwoorden
  • M83

   Je kunt geen hoge kwaliteit kopen voor centen. De samenstelling bestaat uit enkele zeer goede oliën en als yiu ze apart wil kopen, zou dat een stuk duurder zijn

   Beantwoorden
  • K.J.

   Het lijkt misschien eerst duur, maar de fles gaat heel lang mee en het product levert geweldige resultaten op dus ik denk dat het het geld waard is

   Beantwoorden
 6. Frances H

  Ik gebruik al maanden lijnzaadolie en het werkte in het begin heel goed, maar later bleek dat het nog betere resultaten oplevert, vergezeld van andere oliën

  Beantwoorden
 7. rosie27

  Ik heb zo veel gelezen over haarbehandeling met kokosolie dat ik eindelijk besloot het uit te proberen. Helaas was er een grote teleurstelling. Blijkbaar is haaroliën niet voor iedereen.

  Beantwoorden
  • angeline

   Natuurlijk is het voor iedereen omdat het de beste methoden voor haarverzorging is, maar het belangrijkste is om je haartype te bepalen en de juiste olie te matchen. Dus als kokosolie niet werkte, heb je misschien haar met hoge porositeit en in dit geval kun je lijnzaadolie of avocado-olie proberen.

   Beantwoorden
   • Patti

    Ik ben van mening dat het gebruik van slechts één olie nooit zo effectief is als het gebruik van een mengsel van oliën. Identificeer eerst je haar en kies een van de nanoil-haaroliën, op deze manier krijg je een mix van uitstekende oliën en een paar heilzame ingrediënten

    Beantwoorden
 8. Cassie

  Toen mijn haar begon uit te vallen, begon ik ricinusolie te gebruiken, maar de applicatie was erg vervelend omdat de olie erg dik is. Het was een beetje makkelijker om het op nat haar aan te brengen, maar toch, het is niet gemakkelijk of aangenaam.

  Beantwoorden
 9. Natasha

  Dat is iets voor mij! Mijn haar is onlangs dunner geworden en ziet er helemaal niet goed uit. Ik moet zeker haar haar oliën met deze olie uitproberen

  Beantwoorden
 10. nicky.d

  Ik ben niet netireky zeker wat mijn haar is als het gaat om de porositeit, ik had de watertest gedaan en die met meel, maar het resultaat was helemaal tegenovergesteld. Ik kan het porositeitstype gewoon niet bepalen: |

  Beantwoorden
  • Linda

   Ik nam een ​​snelle blik op de nanoil-website, gewoon uit nieuwsgierigheid. Ik vond daar een snelle en eenvoudige poreusheidstest. Het lijkt betrouwbaar te zijn

   Beantwoorden
 11. @nn

  Ik laat zeer zelden opmerkingen achter, maar deze keer kan ik er gewoon niets aan doen – voor mij is deze cosmetica gewoon geweldig! Na een paar weken regulahaar te hebben geolied stopte mijn haar niet! Ik ga door met de behandeling en ik zie veel babyhaartjes langs de haarlijn en bij de slapen. Ik kan dit product ten zeerste aanbevelen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *