Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Moisture Surge Overnight Mask from Clinique

Moisture Surge Overnight MaskEen gezichtsmasker is een goede aanvulling op de fundamentele huidverzorging van het gezicht. Je kunt gezichtsmaskers kopen in cosmeticawinkels waar ze een hele collectie van producten van een bepaalde producent hebben. In slechts een behandeling gaan we testen hoe concreet de producten zijn of niet. Er zijn veel gezichtsmaskers op de markt die niet slechts een keer gebruikt kunnen worden. Dit soort cosmetica wordt verkocht in vrij grote verpakkingen en gaan maandenlang mee. Wat moet er worden gedaan in dat geval? Helaas, het is als het zoeken naar een speld in de hooiberg, maar eigenlijk hebben we geen opties.

Een van deze soorten cosmetica is het gezichtsmasker van Clinique, het Moisture Surge Overnight Mask. Het is bestemd voor alle huidtypes, geslachten en leeftijden. Deze cosmetica kan worden gebruikt voor het slapen gaan, omdat op die manier de werkzame stoffen beter worden opgenomen wat zorgt voor geweldige effecten. Het is belangrijk om je te realiseren dat ’s nachts de gezichtshuid meer tijd heeft om te herstellen en meer ​​rust krijgt. Met andere woorden, tijdens het slapen kunnen de cellen in de epidermis worden opgebouwd voordat het weer dag wordt. Dankzij het Moisture Surge Overnight Mask van Clinique wordt de beschermende lipide laag ofwel versterkt of geheeld (wanneer deze bijvoorbeeld is verwoest door een dermatologische behandeling, een agressieve huidzuivering met verkeerde cosmetica of na invasieve cosmetische ingrepen.) Wat wel kan worden gezegd is dat het gezichtsmasker de gezichtshuid een stralend uiterlijk en stevigheid geeft en fijne lijntjes en kleine verkleuringen tegengaat.

De Moisture Surge Overnight Mask van Clinique kan dagelijks worden toegepast of dienovereenkomstig wanneer de huid dat nodig heeft. De gezichtshuid moet worden bedekt met een dikke, gelijkmatige laag van deze cosmetica. Merk op dat dit gezichtsmasker niet moet worden afgespoeld maar de hele nacht moet worden opgelaten. ‘s Ochtend dienen de resten van de cosmetica te worden verwijderd met een katoenen watje.

De Moisture Surge Overnight Mask van Clinique bevat geen​ olieachtige stoffen. Een minpuntje echter is dat het parabenen, alcohol en PEG bevat. Deze ingrediënten hebben irriterende eigenschappen en kunnen gemakkelijk leiden tot verschillende allergische reacties. Deze ongewenste componenten kunnen er duidelijk toe leiden dat de huidporiën verstopt raken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *