Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Je gelooft niet wat dit oogserum kan!

Iedereen is wel bekend met oogcrèmes, maar heb je weleens van een oogserum gehoord? Dit blijkt echt een wonder te zijn op het gebied van huidverzorging en wordt aanbevolen door verschillende schoonheidsspecialisten.

Wat is een oogserum?

Een oogserum is een lichtgewicht product dat snel geabsorbeerd wordt en zorgt (of beter gezegd herstelt en corrigeert) de delicate huid onder de ogen. Een oogserum is vergelijkbaar met een gezichtsserum. Het grootste verschil is de verpakking waar de meeste oogserums in zitten: de zogenaamde pennen die een lichtgewicht, verzorgende gel, vloeistof of gelachtige crème bevatten, die perfect absorbeert.

Wat doet een oogserum?

Het werkt intensief, dankzij de hoge concentratie voedingsstoffen (net zoals gezichtsserums). Beide producten zijn gemaakt om de diepste huidlagen sterk te verbeteren. Oogserums zijn een must omdat de huid onder de ogen extreem fragiel is. Een serum is krachtig genoeg om schade te herstellen en het niveau collageen in de huidcellen aan te vullen. Dit komt doordat het serum dieper intrekt dan een oogcrème.

Serum vs. crème

Als je op zoek bent naar het beste oogserum, onthoud dan dat de samenstelling belangrijk is: veel natuurlijke stoffen en actieve ingrediënten betekenen een lager risico op irritaties en meer voordelen voor de huid. Het beste serum absorbeert snel maar overbelast de huid niet, laat geen plakkerig laagje achter en bevat geen comedogene stoffen. Antioxidanten zijn wel welkom.

Wat zit er in een oogserum?

Als het over de ingrediënten gaat: don’t settle for less. Actieve stoffen zijn het belangrijke element van jouw serum. Ga op zoek naar hyaluronzuur, cafeïne, peptiden, arginine, essentiële vitaminen (A, E) en vetzuren. Komkommer- en ogentroostextract zijn ook welkom.

Als je het beste oogserum gevonden hebt, welke voordelen krijg je dan?

  • Effectief herstel van de delicate ooghuid.
  • Vertraagd verouderingsproces.
  • Gladde, volle huid.
  • Perfect gehydrateerde opperhuid.
  • Geen opgezwollen huid.
  • Ogen die er uitgerust uitzien.
  • Minder zichtbare fijne lijntjes.
  • Meer elasticiteit.

Onthoud dat een oogserum van goede kwaliteit het geheim is van een perfecte huid rondom de ogen. Kies zorgvuldig en gebruik hem regelmatig om zo lang mogelijk te kunnen genieten van een jonge huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *