Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Is jouw gezicht rood & ‘boos’? Probeer het nieuwe serum van Nanoil

Roodheid in het gezicht en irritatie komt veel voor, vaak als gevolg van slechte bescherming tegen de zon, harde cosmetica en je genen. In zulke gevallen moet je onthouden om de juiste verzorgingsproducten te kiezen, die jouw huid herstellen en versterken. Het nieuwe serum van Nanoil is de beste keus. Nanoil Anti-Redness is ideaal voor de huid die snel geïrriteerd en gevoelig is en last heeft van rosacea.

beste gezichtsserum tegen roodheid Nanoil

Een serum is een cosmetica met de mogelijkheid om door te dringen tot de diepste huidlagen, wat het een geweldige behandeling maakt voor huidirritaties. Ook al zijn ze zichtbaar op het huidoppervlak, de binnenkant van de huid heeft er ook last van. Serums zorgen er niet alleen voor dat het gezicht er beter uitziet maar verbeteren de conditie van de huid ook.

Voor welk huidtype is het Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Dit product is goed op elke huid die last heeft van irritaties. Ongeacht leeftijd, geslacht of huidtype, het zal jouw complex kalmeren. Daarnaast wordt het vaak aangeraden voor de gevoelige huid en rosacea omdat dit problemen veroorzaakt met de dagelijkse verzorging. Dit serum heeft alles wat nodig is om de situatie te herstellen.

Uit welke componenten bestaat dit serum?

Een uitstekende selectie van ingrediënten zorgen voor de geweldige effecten van dit serum. De formule is rijk aan vier botanische producten, natuurlijke extracten van:

  • Lindeboom om de huid te kalmeren, te verlichten en op te frissen en tegelijkertijd zachtheid toe te voegen.
  • Cypreskegel om de ontstoken huid te verlichten en te beschermen tegen verdere irritaties.
  • Paardenkastanje om het gezicht voller te maken en bloedvaten af ​​te dichten.
  • Ayurvedische plant, Boerhavia Diffusa, een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen de elementen.
Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Ga alle irritaties tegen dankzij het Nanoil Anti-Redness!

Het mag duidelijk zijn dat deze ingrediënten zorgvuldig geselecteerd zijn om elkaar aan te vullen. Dankzij deze ingrediënten brengt het product direct verlichting en kalmeert het de huid. Het werkt zelfs ontstekingsremmend. Extra voordeel: gebruik op lange termijn creëert een filter op de huid waardoor de huid beter bestand is tegen irritaties.

Op welke andere voordelen kun je rekenen?

Het Nanoil Anti-Redness Face Serum voorkomt bovendien dat vrije radicalen de huid beschadigen en verbetert de bescherming tegen de zon waardoor het proces van veroudering vertraagd wordt. Ook voedt en hydrateert het de huid en verbetert het de huidskleur.

Hoe vaak gebruik je het?

Het kan zelfs tweemaal per dag gebruikt worden, afhankelijk van de behoefte van de huid. Als je ongewenste roodheid en gebroken haarvaten wil voorkomen, dan is eens per dag meer dan genoeg. Als je al last hebt van plekken en spataderen, dan kun je het beter vaker gebruiken om het probleem sneller op te lossen.

beste producte voor roodheid gezicht Nanoil

Hoe gebruik je het Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Als eerste moet je onthouden het serum altijd te gebruiken op een perfect gereinigde en getonede huid. Breng het eerst aan op je handpalm, of direct ophet gezicht. Een paar druppels is genoeg. Masseer dit zacht de huid in. Je kunt hier een jade roller voor gebruiken, als je geen last hebt van zwakke haarvaten. De huid slurpt het serum binnen een paar minuten op. Daarna kun je jouw reguliere vochtinbrengende crème gebruiken.

Als je meer over dit product (of andere producten) wil weten, ga dan naar www.nanoil.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *