Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Hoe maak je je wimpers langer? – Scandaleyes Show Off Mascara

Scandaleyes Show Off MascaraVolle en lange wimpers maken elke vrouw sexy, aantrekkelijk en mooi. Hoe kun je je wimpers voller laten lijken zonder honderden euro’s uit te hoeven geven in de schoonheidssalon? Investeer een kleine bedrag in de Rimmel Scandaleyes Show Off Mascara. Deze zwarte mascara is al ontdekt en geliefd bij miljoenen vrouwen over de hele wereld.

Wat er zo uniek is aan dit product is de borstel. Het heeft een kleine ronding aan het einde wat bedekt is met siliconen haren. Op deze manier kunnen zelfs de kleinste wimpers in de binnenste ooghoek worden bereikt. De consistentie is crèmeachtig en glijdt moeiteloos over de wimpers. De formule is dermatologisch getest en is veilig voor gevoelige ogen.

De mascara schilfert niet af, maar het gebeurt weleens dat het vlekt wanneer het wordt aangebracht op de onderste wimpers. Dankzij de vorm van de borstel is het gemakkelijk om de wimpers gelijkmatig te bedekken maar het kan enige tijd duren om hieraan te wennen en het te perfectioneren. In de aanbieding vinden we twee kleuren zwart en diep zwart die je ogen zullen laten spreken.

De mascara maakt wimpers goed gescheiden, vol en erg lang. Wat belangrijk is, is dat de mascara je geen spinnenpoten-effect geeft, want zelfs na een paar lagen ziet het er nog steeds natuurlijk uit. De formule droogt snel, zodat je niet lang hoeft te wachten voordat je de volgende laag kunt aanbrengen. Het heeft een subtiele geur, maar na een paar seconden is die geur verdwenen.

Scandaleyes Show Off Mascara zit in een paarse verpakking en het product bevat een behoorlijke hoeveelheid. De prijs is betaalbaar want het kost slechts € 6,99 afhankelijk van de winkel waar je het koopt. Het zal geen enkel probleem zijn om het te vinden aangezien Rimmel wordt verkocht bij de meeste drogisterijen in heel Nederland. Dit product is zeker aan te bevelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *