Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Hoe kun je de donkere kringen onder de ogen lichter maken? Sheer Eye Zone Corrector van Shiseido

Sheer Eye Zone Corrector from ShiseidoWallen en donkere kringen onder de ogen is het ergste wat elke vrouw kan gebeuren, hetzij direct na het wakker worden of na een lange en vermoeiende dag op het werk. Wat moet er in dat geval worden gedaan? Paniek is zeker niet nodig. Het verbergen van die onvolkomenheden van de huid met Sheer Eye Zone Corrector van Shiseido kan een veel betere oplossing zijn.

Oorzaken van de vorming van wallen en donkere kringen onder de ogen

De meest waarschijnlijke oorzaken van de zogenaamde onder oogzakjes en donkere kringen zijn vermoeidheid en een slechte kwaliteit van je slaap. Als we wakker worden en we niet genoeg hebben geslapen ’s nachts, zijn onze ogen en het gebied rondom in een slaperige toestand. Bovendien kunnen wallen en donkere kringen ook het gevolg zijn van huidverouderingsprocessen. Naarmate de jaren voorbij gaan, wordt de gezichtshuid dunner, worden de haarvaten zichtbaarder en collageenvezels geleidelijk beroofd van de elasticiteit waardoor de huidconditie in feite verslechterd. Nog een andere reden voor de wallen en donkere kringen onder de ogen kan overmatige blootstelling aan de zonnestralen, stress, werken achter de computer of in het kunstlicht, alcoholgebruik of het roken van sigaretten zijn. Verder kunnen medicijnen, een tekort aan vitamines en minerale zouten en allergieën ook oorzaken zijn waardoor er zwellingen onder de ogen ​​op ons gezicht ontstaan.

Sheer Eye Zone Corrector van Shiseido – eigenschappen en aanwijzingen voor gebruik.

De concealer voor onder de ogen van Shiseido wordt geproduceerd in de vorm van een dikke highlighter. De applicator zelf is groot genoeg om alle onvolkomenheden te dekken in slechts één streek. De producent geeft je de keuze uit zes kleuren: 101 Very Light, 102 Light, 103 Natural, 104 Natural Ochre, 105 Beige en 106 Warm Beige. Bovendien kan de Sheer Eye Zone Corrector alle onvolmaaktheden van de huid rondom de ogen camoufleren, egaliseert het de huidtint en zorgt het voor een natuurlijke en pure make-up afwerking. Bovendien fleurt deze cosmetica op en laat het de ogen groter en wijder lijken. Wat betreft de verpakking, de concealer is beschikbaar in een highlighter van 3,8ml. Redelijk goede informatie is dat het Shiseido product kan worden gecombineerd met de Sheer en Perfect Foundation en met de Refining Make-up Primer van Shiseido. Uiteraard, zouden make-up kwasten van voldoende grootte ook nuttig kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *