Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Energy Touch van Kolastyna. De Energy Touch collectie

KolastynaDe vier crèmes van Energy Touch van Kolastyna is waar de droge, gevoelige en vermoeide gezichtshuid naar verlangt. Als je wat kleur wilt toevoegen aan je teint, moet je een ​​van deze cosmetica een kans geven.

De crèmes van Energy Touch van Kolastyna zijn gemaakt voor hydratatie. De collectie bestaat uit cosmetica aanbevolen voor bepaalde huidtypes. Bovendien kunnen de crèmes zowel ’s ochtends als ‘s avonds worden toegepast. Ze hebben een gel consistentie en worden verkocht in verpakkingen van 40ml. Wat zijn de producten van de Energy Touch collectie?

De eerste crème is de Energy Touch Radiance Explosion Dull Skin speciaal voor de vermoeide, doffe en niet glanzende huid. Tijdens een normale toepassing zal de gezichtshuid worden hersteld en een stralend en blozend uiterlijk krijgen. Bovendien wordt de huidskleur geëgaliseerd en wordt de huid diep gehydrateerd. Bovendien bevat de crème oxide moleculen die helpen bij om het hydratatie-niveau op peil te houden in de diepste lagen van de dermis. Bovendien kan dit ingrediënt ook zwellingen en donkere kringen rondom de ogen verminderen. Kortom, de samenstelling van de Energy Touch Radiance Explosion Dull Skin is ook rijk aan collageen, elastine en glycogeen wat de huid stevigheid en elasticiteit verstrekt. Verder wordt de huid gevoed door acaibessen die veel vitaminen en mineralen bezitten. Tenslotte is de crème verpakt in een oranje tube.

De tweede crème is de EnergyTouch Hydratation Wave Normal Skin naast zuurstof, collageen en elastine bevat deze crème tevens passievruchtextract, wat rijk is aan vitamine C die de huid voedt en de immuniteit verbetert en verkleuringen tegengaat. Dit product van Kolastyna hydrateert alleen de buitenste lagen van de huid. Dit cosmetica product wordt verkocht in een witte en paarse tube.

Het derde product is de Energy Touch Freshness Power Oily/mixed Skin die speciale moleculen bevat voor het absorberen van het teveel aan talg en dat de gezichtshuid minder laat glanzen. Bovendien bevat de crème grapefruitextract dat verantwoordelijk is voor de verfrissing, de zuivering en de contractie van de huid. Dit cosmetische product hydrateert de huid slechts in geringe mate, omdat een vette en gecombineerde huid niet zoveel vocht nodig heeft. De Freshness Power crème is verpakt in een witte en groene tube.

De laatste crème van de Energy Touch collectie is de Energy Touch Nutritional Force Dry Skin. Deze hydrateert, voedt en verlicht irritatie dankzij de arganolie en de vitamine E. Bovendien maken de ingrediënten de huid gladder en fleuren deze op. Tot slot, deze crème wordt verkocht in een roze tube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *