Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

De modder gezichtsmaskers van GlamGlow: Youth Mud Mask en Super Mud Mask

Mud MaskIn het algemeen zijn deze twee gezichtsmaskers van GlamGlow bestemd voor alle huidtypes, zowel voor mannen als vrouwen van elke leeftijd. Met dit in het achterhoofd, kan deze cosmetica worden beschouwd als volledig universeel. Het eerste product, de Youth Mud Mask, kun je in de winkel herkennen aan de zwarte pot en het tweede product, Super Mud Mask, aan zijn witte pot. De inhoud van de potten is gelijk namelijk 50ml.

Youth Mud Mask van GlamGlow

De belangrijkste kenmerken van dit gezichtsmasker zijn om de verkleuringen tegen te gaan en de gezichtshuid gladder te maken. Dit product verhoogt ook de productie van collageen en exfolieert zachtjes de opperhuid en zuivert de huidporiën. Het Youth Mud Mask maakt de huid een beetje gespannen, vermindert de zichtbaarheid van de huidporiën, bestrijdt de vorming van acne en droogt kleine wondjes die gevormd zijn op het gezicht uit. In feite zijn dit nog niet alle voordelen van het Youth Mud Mask. Bovendien regelt dit product de werking van de talgklieren en verlaagt het bijgevolg de talgproductie waardoor het gezicht meer glanst.

Hoe moet je het Youth Mud Mask van GlamGlow aanbrengen? Ten eerste moet de huid van het gezicht, hals en decolleté schoon zijn. Dan breng je een dikke laag van het gezichtsmasker aan en wacht je tot het droog wordt. Na ongeveer 15 minuten spoel je de huid schoon met lauw water en breng je een vochtinbrengende crème of een olie van je keuze aan.

De prachtige kenmerken van het Youth Mud Mask zijn mogelijk te wijten aan de gebruikte ingrediënten tijdens de productie van dit product. Dit masker is samengesteld uit zeeklei, vulkanisch gesteente, extract van groene theebladeren, kamille, komkommer en lavendel.

Super Mud Mask van GlamGlow

Dit masker is op een zodanige manier ontworpen om alle onvolkomenheden van de huid tegen te gaan zoals verkleuring, mee-eters en acne. Dit product vecht zelfs tegen het probleem van ingegroeide haren. Het Super Mud Mask moet worden aangebracht op een schone en licht vochtige gezichtshuid en ongeveer 20 minuten intrekken. Na deze periode moet het masker worden afgespoeld. Let op, dit product kan zowel op het hele gezicht als op de acne en acne-littekens worden gebruikt.

Wat zijn de ingrediënten van het Super Mud Mask? In het kort omvat dit product: AHA- en BHA zuur, kaoliniethoudende klei, eucalyptusbladerenextract, aloë en kamille.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *