Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

De geweldige wimperverbeteraar van Miss Sporty

Graet Miss Sporty Lash EnhancerWe willen allemaal graag lange, mooie wimpers hebben. We behandelen ze alleen niet op de juiste manier door het aanbrengen van enkele, zware lagen mascara en soms vergeten we om de make-up te verwijderen voor het slapen gaan. Het merendeel van de cosmetische producten die we dagelijks gebruiken heeft een slechte invloed op de conditie van onze wimpers. Hoe kunnen we ze versterken zodat zij kunnen groeien tot hun volledige potentieel? Het ‘Just Clear’ wimperserum van Miss Sporty zou zeer nuttig kunnen zijn.

Wimpers en wenkbrauwen zijn het frame voor het oog. Ze spelen ook enorm belangrijke beschermende rol. Hoe langer je wimpers zijn, des te betere bescherming de ogen hebben tegen stof, viezigheid en bacteriën. Ze zijn ook een soort sensor die ons waarschuwt voor gevaar, zodat we het oog in een fractie van een seconde kunnen afsluiten. Met het ouder worden, worden wimpers zwakker en gevoeliger voor breuk. Waarom zou je je geld willen geld uitgeven aan valse wimpers, extensies of plakkerige arganolie (die nog meer schade kunnen veroorzaken)? Het is gemakkelijker en goedkoper om de nieuwe mascara ‘Just Clear’ te kopen die ervoor kan zorgen dat je wimpers gezond en voller groeien.

Deze versterker voor de wimpers heeft een mooie, crème-achtige formule die de wimpers goed dekt, zonder dat daarbij een wit residu achterblijft als het droog is. Evenmin gaan de wimpers klonteren en blijven ze gescheiden waardoor je dus geen problemen zult hebben bij het aanbrengen van de mascara. Het serum moet worden verdeeld op de wimpers met het borsteltje en je moet het gedurende twee minuten laten drogen alvorens de rest van de make-up aan te brengen. Het product is efficiënt omdat het een heel jaar meegaat, zelfs als het elke dag wordt gebruikt. De eerste resultaten zullen zichtbaar zijn na een paar weken. De wimpers zijn veel langer en voller. Het ‘Just Clear’ serum voedt de wimpers en biedt hen de optimale hydratatie. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zullen de wimpers sterker worden en minder uitvallen bij het verwijderen van de oogmake-up.

Het product is dermatologisch getest en goedgekeurd, zodat je zeker weet dat het aangenaam is voor de gevoelige huid rondom de ogen. Het heeft ook positieve reviews van duizenden gebruikers die een enorm verschil in de conditi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *