Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

De Face Scrub Exfoliance Clarte van Lancôme

LancomeIn principe moet het scrubben van het gezicht een tweede natuur voor ieder van ons worden. Als je een gladde, strakke en jeugdig uitziende gezichtshuid wilt hebben, dan moet je een voorraadje van Exfoliance Clarte van Lancôme Face Scrub aanleggen. Waarom mag dit cosmetische product in het bijzonder niet ontbreken in je make-up tasje? Allereerst is het uiterst effectief. Ten tweede bevat het vruchtenextracten. Ten derde past dit product bij de behoeften van een gecombineerde en een normaal huidtype.

In het algemeen fleurt de Face Scrub Exfoliance Clarte van Lancôme verkleuringen en pigmentvlekken op, zuivert het de huidporiën, verwijdert het de dode cellen van de epidermis, verzacht het het huidoppervlak van het gezicht, is het verzachtend, stimuleert het de bloedcirculatie, verbetert het de stevigheid en de vorm van het gezicht en het stimuleert het vernieuwingsproces van de huidcellen. Met aandacht voor deze functies krijgt ons gezicht een jeugdige uitstraling en wordt de huid fris en stralend, natuurlijk als men Exfoliance Clarte regelmatig gebruikt.

Wat het aanbrengen betreft moet de Exfoliance Clarte van Lancôme worden ingemasseerd op een schone huid met ronde bewegingen. Na een aantal minuten masseren moeten de exfoliërende stukjes worden afgespoeld van het gezicht met warm water. Natuurlijk, kan direct na de schoonheidsbehandeling de gezichtshuid een beetje geïrriteerd en gevoeliger zijn dan normaal; toch is het een volkomen normale reactie. Om die reden echter moet de gezichtshuid onmiddellijk worden bevochtigd met een crème of een gezichtsmasker.

Wat zijn de ingrediënten van het Face Scrub Exfoliance Clarte van Lancôme? In principe bevat het product voornamelijk fruitextracten. Het ananasextract bijvoorbeeld benadrukt de teint en helpt bij het losmaken en het verwijderen van de intercellulaire verbindingen om de dode cellen van de opperhuid met succes te verwijderen. Wat het tweede extract betreft, papaja, beschermt op haar beurt tegen vrije radicalen en rimpels. Als een enzym werkt het vergelijkbaar met het ananasextract.

De Face Scrub van Lancôme, de Exfoliance Clarte, is verkrijgbaar in een blauwe tube van 100ml. In de winkels kun je ook speciale cosmetica vinden voor het scrubben van de droge huid. Dit product wordt verkocht in een oranje verpakking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *