Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Crème en concealer voor onder de ogen in één? Dat is Hydra Life BB Eye Crème van Dior

Hydra Life BB Eye CremeIn het algemeen associëren we BB crèmes als een cosmetica die op het hele gezicht kan worden toegepast. Maar wat zou je zeggen van een BB crème en een concealer in één? Het cosmeticamerk Dior presenteert Hydra Life BB Eye Crème. Laten we eerst kijken hoe dit product de twee functies combineert.

Om te beginnen, wat algemene informatie. Allereerst zit Hydra Life BB oogcrème in een blauwe verpakking met een inhoud van 5ml. Ten tweede is de applicator in een vorm van een sponsje, vergelijkbaar met die van een lipgloss. Als gevolg daarvan is deze applicator van Dior zeer zacht en zeer precies. Plus dat het alle kringen en wallen onder de ogen en onvolkomenheden van de gezichtshuid zeer eenvoudig kan bedekken als gevolg van de handige applicator. Ten derde is Hydra Life BB oogcrème ontworpen op basis van drie exotische bloemen die je in feite tegenkomt in het merendeel van de Dior producten. Ten slotte is deze cosmetica alleen beschikbaar in twee kleuren: 01 Beige Lumiere en 02 Pêche Lumiere.

Laten we nu eens kijken wat de kenmerken zijn van Hydra Life BB Eye Crème van Dior. Wat betreft de BB crème, dit product dient om te hydrateren, te regenereren en te beschermen tegen de straling van de zon (in feite, bevat dit product een SPF 20 zonnebrandcrème) en het camoufleert onvolkomenheden van de huid. Bovendien, als concealer voor onder de ogen, geeft Hydra Life BB Eye Crème een mooie egale teint, dekt de kringen en wallen onder de ogen en maakt het de huid onder de ogen geschikt voor make-up.

Op welke manier kun je Hydra Life BB Eye Crème van Dior aanbrengen? Deze cosmetica met dubbele functie kan worden aangebracht onder een make-up foundation of een BB crème en kan worden toegepast op het hele gezicht. Maar waarom hebben we eigenlijk twee BB crèmes nodig? Een voor het gezicht en een andere voor onder de ogen? De beide BB crèmes zijn nuttig, de ene is bestemd voor de verzorging en kleuring van de gezichtshuid en de andere wordt gebruikt om de donkere kringen onder de ogen te bedekken. Tenzij, je alleen de huid rondom de ogen wilt bedekken. Dan kun je de Hydra Life BB Eye Crème net als een highlighter aanbrengen op de binnenste hoeken van je ogen. Die keuze is aan jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *