Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Biotherm Biosource Clarifying Exfoliating Gel

Biotherm Biosource Clarifying Exfoliating GelDe Biosource Clarifying Exfoliating Gel van Biotherm is bestemd voor de verzorging van de droge huid. De eigenschappen, consistentie en werkzaamheid is op een zodanige manier ontworpen dat niet alleen de gezichtshuid aangenaam schoon wordt gemaakt, maar ook met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld. Om die reden bevat de samenstelling van het product onder andere Shea Butter. Deze stof van intensieve oliën, heeft regenererende en voedende eigenschappen. Door het toepassen van Biosource gel van Biotherm wordt, ondanks de peeling van de epidermis, de gezichtshuid ook gehydrateerd. Een droog huidtype wordt ook beschouwd als gevoelig, dus de cosmetica bestaat uit minuscule deeltjes die scrubben, waarvan het doel is om de dode huidcellen op een delicate manier te verwijderen en de huid glad te maken.

Bovendien verwijdert Biotherm Biosource Clarifying Exfoliating Gel talg, onzuiverheden en vuil uit de huidporiën. Plus dat dit product de huid klaarmaakt voor de verdere stappen van de huidverzorging zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van een gezichtsmasker, een diepgaande huidzuivering of een vochtinbrengende crème. In het algemeen is de belangrijkste doelstelling van het product om de teint te verbeteren, te highlighten en zelfs de huidskleur en de dermis te regenereren en te voeden.

Hoe kun je de Biotherm Biosource Clarifying Exfoliating Gel gebruiken? Ten eerste is het raadzaam om het gezicht te reinigen met een toner of een make-up remover. Vervolgens kan de gel worden aangebracht op de vochtige huid van het gezicht, behalve de huid rondom de ogen. Na enkele minuten inmasseren moet de cosmetica worden afgespoeld met koud water en vervolgens dient een vochtinbrengende crème of een gezichtsmasker te worden aangebracht.

De Biotherm Exfoliating Gel is verpakt in een transparante tube. Dankzij een dergelijke verpakking kun je waarnemen wanneer het product bijna op is en kun je op tijd nieuwe kopen. Bovendien, staat de cosmetica op zijn kop, waardoor het gemakkelijk is om de restjes uit de tube te gebruiken. Daarnaast heeft Biosource Clarifying Exfoliating Gel een crème-achtige consistentie en een fel roze kleur. De donkere vlekjes zijn de scrubdeeltjes. Ten slotte biedt de lichte formule een snelle absorptie van de gel en een moeiteloze toepassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *