Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Binnen 5 minuten je make-up doen! Hoe je make-up te doen als je al te laat bent?

Ochtenden zijn meestal moeilijk. Leven in een constante haast maakt het moeilijk om zelfs maar een paar minuten te besteden aan de perfecte make-up. Ontdek hoe je je make-up routine binnen 5 minuten klaar hebt zodat je er altijd onberispelijk en mooi uit komt te zien, ongeacht hoeveel tijd je hebt.

Mannen zullen het waarschijnlijk niet begrijpen, maar een verbluffend uiterlijk vereist toewijding en … tijd. Het duurt ongeveer een uur voordat de visagist je volledige make-up heeft gedaan. Hoe krijg je een routine van een uur per dag in zo’n druk leven? Niet te doen, maar het is ook helemaal niet nodig! Want we hoeven niet elke dag volledige make-up te dragen.

Voor de slaapkoppen onder ons, die vaak veel te laat opstaan is een directe oplossingen een must. Elke vrouw brengt 15-25 minuten door aan hun ochtendverzorging en make-up. Dus wat te doen als we maar een paar minuten tot onze beschikking hebben? Er zijn altijd een aantal oplossingen.

Kun je make-up in slechts 5 minuten aanbrengen?

Ja natuurlijk. U hoeft het aantal gebruikte cosmetica alleen maar te minimaliseren en make-uptechnieken te volgen die geen concentratie en zeer precieze actie vereisen. Perfect gevleugelde eyeliner, evenals gezichtscontouren, zijn in dit geval geen optie. Deze snelle make-up heeft alles te maken met het verbergen van de tekenen van vermoeidheid, waardoor de huid een mooie, solide kleur krijgt en op subtiele wijze de schoonheid benadrukt, zonder een paar lagen volledig bedekkende foundation of tonnen oogschaduw.

Make-up van 5 minuten – niet voor iedereen

Helaas is snelle make-up routine van 5 minuten niet voor iedereen een oplossing. Het belangrijkste punt is dat je niet alle onvolkomenheden kunt bedekken en je gezicht in slechts enkele minuten visueel kunt afslanken. Dat is de reden waarom alle volgende tips zullen werken, vooral voor mensen met niet erg problematische huid – geen acne, geen donkere – onder oogschaduw, geen zakken onder de ogen, geen lelijke verkleuring.

Hoe je make-up te routine af te slanken naar 5 minuten?

U heeft de volgende cosmetica nodig:

  • een lichte foundation of een BB-crème;
  • een mineraal-, rijst- of bamboepoeder;
  • een delicate blos op de wangen;
  • een volumemende mascara;
  • een lippenstift in een neutrale tint.

Een 5-minuten durende make-up routine komt met zijn eigen regels. Er is hier niet veel tijd, dus we hebben helemaal geen penselen nodig. We zullen deze kunnen afronden met succes door gebruik te maken van onze vingertoppen of een handige beauty-blender. Hier zijn de vijf belangrijkste stappen om te volgen in de dagelijkse 5 minuut durende make-up routine.

1 minuut – breng de foundation aan

Zelfs als je geen tijd hebt, geef de basis niet op. Kies een lichtgewicht met verzorgingsingrediënten of vervang het door uw favoriete BB-crème. Breng het aan op uw gezicht en dep met uw vingertoppen of gebruik de make-upspons. Een paar snelle bewegingen en uw tint heeft een uniforme kleur, kleine imperfecties worden gemaskeerd en het gezicht zal levendiger lijken.

2 minuten – breng het poeder aan

Een poeder is een cosmetica dat niet mag ontbreken. De mineraal-, bamboe- of rijstversie is erg licht, dus het zal geen taartachtig effect creëren. Neem een ​​beetje poeder met de bijgeleverde puff of een zachte borstel om de foundation te fixeren en de huid te matteren of te verlichten (afhankelijk van welk gezichtspoeder je kiest).

3 minuten – voeg wat blush toe

Gladgemaakte en uniforme tint lijkt misschien plat. Helaas heeft make-up in 5 minuten beperkingen – er is geen tijd voor contouren of strepen. In dit geval kan een blos echter levensreddend zijn. Verfraai je wangen met een vleugje blush in je favoriete tint die bij je huidskleur past (koele en delicate tonen werken het best). Overigens kun je het ook op uw oogleden aanbrengen; op deze manier zal het de oogschaduw vervangen. Ook zul je op deze manier je gezicht verjongen en opfrissen, waardoor het een beetje gezond van kleur wordt.

4 minuten – bedek je wimpers

Mascara is de cosmetica die schoonheid het beste benadrukt. Gebruik degene die wimpers aanzienlijk verlengt en dikker maakt, want als ze vol volume zijn, zullen je ogen de indruk wekken groter en wijd open te zijn. Wanneer je de make-up routine van 5 minuten aanbrengt heb je niets anders nodig dan mascara.

5 minuten – benadruk je lippen

Wijd de laatste seconden aan je lippen. Zorg ervoor dat ze gevoed worden en kleur toe voegen aan je uiterlijk. Als u ’s ochtends niet veel tijd hebt, kies dan alleen lippenstiften met neutrale, delicate kleuren. Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de precieze toepassing en de vorm van de lippen. Om te voorkomen dat u teveel lippenstift gebruikt, die zich in de hoeken van uw lippen zou kunnen verzamelen, brengt u deze met uw vingertop aan op het midden van de lip en wrijft u deze zachtjes naar de hoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *