Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

7 serums tegen rode huid waar je direct verliefd op gaat worden

Ontstekingen, roodheid en zichtbare aderen in het gezicht? Zo ziet rosacea eruit. Een andere karakteristieke eigenschap is de reactie van de huid op nieuwe cosmetische producten. Als jouw huid zo is, kies dan de beste producten om het niet nog erger te maken. In de lijst van vandaag vind je 7 serums waar jouw huid direct verliefd op gaat worden.

1. Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Dit serum is een soort schoonheidselixer, geliefd bij influencers en huidexperts. We delen absoluut de goede meningen. De gewichtloze, veganistische formule wordt snel geabsorbeerd en laat geen vette waas achter. Als je het serum ’s ochtends gebruikt werkt het als een primer voor je make-up. De formule bevat kastanjeschorsextract, de hemel voor een huid met rosacea omdat het de bloedvaten verbetert waardoor roodheid en spataderen in het gezicht minder worden. Je gaat verliefd worden op het effect zodra je Nanoil voor het eerst gebruikt. Het kalmeert de geïrriteerde huid direct, vooral dankzij twee extracten (lindenboom en cypres). Een ander voordeel: een extract van een Ayurvedische plant (Punarnava) zit in het serum om veroudering te verminderen en de komst van rimpels te vertragen. Extra goed nieuws: de fles bevat 50 ml en is niet duur. Je vindt meer informatie op www.nanoil.nl.

2. Dr Grandel, Couperose Expert Concentrate

Het serum van Dr. Grandel is rijk een groene pigment en maakt daarom rode plekken direct minder zichtbaar. De lijst met ingrediënten is het beste van dit product. Het bevat onder andere rode algenextract, dat de zwakke haarvaten van binnenuit versterkt, en zoethoutextract, dat hyperpigmentatie verheldert. Toch is ginkgo-extract het belangrijkste ingrediënt, omdat het de gebroken haarvaten minder zichtbaar maakt en het verouderingsproces vertraagt. Het bevat, net als het voorgaande product, 50 ml maar het gaat minder lang mee omdat je per keer 3 pompjes nodig hebt.

3. Olehenriksen, Truth Serum

Het Olehenriksen Serum verbetert niet alleen de zwakke haarvaten maar hydrateert en verheldert ook de huid. Je zult direct verlichting voelen dankzij de aloë vera. Het serum bevat vitamine C van 5 planten, inclusief wilde roos, sinaasappel en grapefruit, die de haarvaten sterk houden en pigmentvlekken verminderen. Vitamine C vertraagt het verouderingsproces. Het serum kan tweemaal per dag gebruikt worden: het geeft een prachtige glans als je het ’s ochtends gebruikt. Reviewers zeggen dat het eenvoudig en fijn in gebruik is en een heerlijke, verfrissende geur heeft. Je kunt één verpakking kopen, of meerdere waarbij je korting krijgt.

4. Origins, Mega-Mushroom Skin Relief, Advanced Face Serum

Ben jij op de hoogte van de voordelen op het gebied van schoonheid van paddenstoelen? Origins wel en gebruikt het al jaren. Reishi paddestoelen zijn het krachtigst en verminderen hyperpigmentatie en ontstekingen. Coprinus paddenstoelen versterken de huid zodat hij minder gevoelig is voor factoren van buitenaf. Deze ingrediënten geven een intense geur, maar die trekt snel weg. Het serum heeft een gladde consistentie en trekt snel in. Iets anders wat we ook leuk vinden, is dat er drie versies van dit product zijn: 30, 50 en 100 ml. Om het sneller te laten werken kun je ook een crème van de Mega-Mushroomlijn gebruiken.

5. La Roche-Posay, Rosaliac Ar Intense Serum

La Roche-Posay biedt een geurvrij serum aan voor de gevoelige huid en rosacea. De belangrijkste taken zijn het verminderen van roodheid en het voorkomen van symptomen van rosacea. Bovendien bevat het thermaal water, wat de geïrriteerde huid direct verlicht. Neurosensine versterkt de huid effectief, waardoor het beter bestand is tegen externe agressoren. Het is geen regel, maar gelachtige serums trekken vaak minder snel in en laten een vette waas achter op het gezicht. Daarom wordt het aanbevolen om dit serum ’s avonds te gebruiken. De prijs is niet exorbitant voor een fles met 40 ml.

6. Beauté Pacifique, Submersive Serum Paradoxe

Een traktatie voor mensen die een serum tegen veroudering zoeken, omdat het intensief werkende ingrediënten bevat zoals squalaan en Chinese druivenpitolie. Deze ingrediënten helpen effectief tegen veroudering. Fijne lijntjes worden gladder en nieuwe rimpels vertraagt zichtbaar. Het creëert ook een filter die de huid beschermt tegen externe factoren. Vitamine E in de formule sealt de bloedvaten en versterkt ze waardoor ze niet meer zichtbaar zijn op het huidoppervlak. Het serum gaat lang mee omdat drie druppels al genoeg zijn voor eenmalig gebruik. Dit is een groot voordeel als je naar de prijs kijkt (toch is het waar voor je geld).

7. The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solutin 12%

De producten van The Ordinary zijn wereldwijd heel populair, dit serum is daarop geen uitzondering. Regelmatig gebruik maakt pigmentvlekken minder zichtbaar en de huidskleur egaler. The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12% voorkomt nieuwe rimpels. Het is erg vloeibaar en trekt snel in. Onthoud om het samen met een zonnebrand te gebruiken. Na het gebruik kun je een prikkelend gevoel ervaren en kan het gezicht wat rood worden. Dit trekt snel weg.