Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Wenkbrauw lamineren met Nanobrow Lamination Kit – 7 redenen om te gebruiken

Lijkt DIY wenkbrauw lamination je te moeilijk? Twijfel je of de behandeling niet te lang duurt? Met de Nanobrow Lamination Kit is dit niet het geval. Met deze kit duurt het 20 minuten om je wenkbrauwen te lamineren en je kunt dit zelf eenvoudig doen! Lees hier de belangrijkste redenen om je wenkbrauwen thuis te lamineren met Nanobrow.

Lamineerset wenkbrauw thuis

Nanobrow Lamination Kit – waarom is het de moeite waard? 7 redenen!

1. DIY WENKBRAUW LAMINATION BESPAART GELD

De Nanobrow Lamination Kit, een professionele wenkbrauw lamineer set, kost net zoveel als een lamineerbehandeling in een salon, maar genoeg voor meer behandelingen. Je kunt hem 10 keer (of meer) gebruiken!

2. FLAWLESS BROWS – PERFECT GEVORMDE EN GELIFTE WENKBRAUWEN!

Wist jij dat het lamineren van je wenkbrauwen niet alleen stylen is? De behandeling lift de wenkbrauwen zodat je gezicht er mooier uitziet. Het gezicht ziet er mooier en slanker uit. De behandeling geeft charme!

3. DANKZIJ BROW LAMINATION GEEN ZORGEN MEER OVER JE LOOK

Zou je niet geweldig zijn om 24/7 perfect gevormde wenkbrauwen te hebben? Dit is het effect van wenkbrauw lamination met de Nanobrow Lamination Kit! Het levert resultaat dat tot zes weken lang zichtbaar blijft. De wenkbrauwen blijven door de weken heen prachtig en de kit is genoeg voor ongeveer 10 behandelingen.

Nanobrow Lamination Kit – Een brow lamination kit voor schoonheidssalons en thuisgebruik

Productdetails, de formules van de losse oplossingen en informatie over het bestellen van de kit vind je op www.nanobrow.nl 

4. GEGARANDEERD COMFORT: DANKZIJ THUIS LAMINEREN HOEF JE DE WENKBRAUWEN NIET MEER DAGELIJKS TE DOEN

Jouw wenkbrauwen zien er geweldig uit na het lamineren, je hoeft ze niet meer dagelijks op te vullen of make-up op te doen, tenzij je dit wil natuurlijk! De Nanobrow Lamination Kit is geweldig in combinatie met verf of henna. Als je de kleur van je wenkbrauwen wil intensiveren, dan kun je dat doen voordat je de brow lamination kit gebruikt. Geniet wekenlang van mooie, gepolijste en fluffy wenkbrauwen.

5. BROW LAMINATION MET DE NANOBROW LAMINATION KIT IS SIMPEL

Het geweldige van deze lamination kit is het gebruiksgemak. Zelfs mensen die nog nooit hun wenkbrauwen gelamineerd hebben en geen idee hebben wat de behandeling inhoudt, kunnen het eenvoudig thuis doen en genieten van de fantastische resultaten. Deze set bevat niet teveel flessen en heeft weinig voorbereiding nodig. De 3 genummerde flesjes maken de taak een stuk eenvoudiger!

6. MET DE NANOBROW LAMINATION KIT BESPAAR JE TIJD ÉN GELD

Vergeet de tijdrovende behandelingen in een salon, die ongeveer een uur duren. Dankzij de Nanobrow Lamination Kit duurt de hele behandeling 20 minuten. Je bespaart zowel geld als tijd!

7. REVIEWS VAN DE EYEBROW LAMINATION KIT ZIJN POSITIEF

Reviews van producten laten je zien of een cosmetica goed werkt of niet. Het is goed om te horen dat de Nanobrow Lamination Kit goed beoordeeld wordt. Vrouwen houden ervan en geven aan dat het een professioneel product is dat je thuis kunt gebruiken.

Waar koop je de Nanobrow Lamination Kit?

De Douglas, Sephora en Rossmann verkopen de kit zeker. Wellicht bieden ze de kit voor verschillende prijzen aan en kun je de beste deal kiezen. Je krijgt de kit snel binnen als je hem via de officiële website van Nanobrow bestelt. Check deze winkel, het merk verkoopt ook andere fantastische wenkbrauwproducten voor wenkbrauwverzorging en make-up.

Lift en lamineerset wenkbrauwen