Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

[TOP 7] Beste wenkbrauwzeep, volgens klanten. Welke wenkbrauwzeep is het populairst?

Ken je de beroemde truc uit Hollywoord, waar ze zeep gebruiken om de wenkbrauwen te stylen? Soap brows is een trend die langer moet blijven! Een briljante manier om snel fluffy, stylish wenkbrauwen te krijgen zonder fancy producten te hoeven gebruiken. Gezonde, knappe wenkbrauwen met het gebruik van zeep en een kleine borstel. Iedereen kan meedoen met deze trend omdat het stylen van je wenkbrauwen met zeep erg simpel is. Welke zeep kies je? We hebben de beste wenkbrauwzeep voor je opgezocht, hieronder vind je een top 7! Maak kennis met wenkbrauwzeep die wordt aangeraden door velen, getest is door veel klanten, en natuurlijk door ons zelf.

beste wenkbrauwzeep

TOP 7 BESTE WENKBRAUWZEEP: RANKING

NUMMER 1. ★ NANOBROW EYEBROW STYLING SOAP ★ BEST BEVONDEN DOOR KLANTEN

nanobrow eyebrow styling soap

Inhoud: 30g

Deze gel-achtige wenkbrauwzeep bombardeert de markt! Hij stylt de wenkbrauwen het langst, zonder het oncomfortabele gevoel van plakken of een strakke huid. De trendy en mooie soap brows kunnen het makkelijkst gecreëerd worden met deze wenkbrauwzeep, bijna moeiteloos. De fijne, gladde en gel-achtige structuur lijkt op vaseline. De Nanobrow zeep is zacht en goed te vormen. Je schept hem moeiteloos op de borstel (de borstel zit erbij in en is zo gevormd dat het gebruik snel en moeiteloos gaat). De zeep blijft lang zitten en temt zelfs borstelige, dikke wenkbrauwen voor de komende uren. Het eindresultaat is vlekvrij en plakt niet. Deze wenkbrauwzeep is efficiënt, verfijnd en tot in de details perfect.

De Nanobrow zeep heeft één groot voordeel, hij werkt zonder water. Je hoeft de spoolie of zeep niet nat te maken om de wenkbrauwen te kunnen stylen! Dit maakt het stylen makkelijker en geeft je het vertrouwen dat de formule altijd de perfecte consistentie heeft. Andere soorten zeep, die wel gemengd moeten worden met water, geven dit vertrouwen minder.

De Nanobrow Eyebrow Styling Soap levert moeiteloos een gelamineerde look. Je hoeft geen geld meer te besteden aan dure behandelingen! De wenkbrauwzeep is eenvoudig in gebruik: doe een kleine hoeveelheid op de borstel en breng dit op de wenkbrauwen aan. Kam de wenkbrauwen in de gewenste richting. De soap brows zijn klaar! De formule bevat geen parabenen en is geweldvrij. De zeep stylt niet alleen maar geeft ook volume, hydrateert en beschermt de haartjes tegen breken en zwakker worden. Het product werkt uitstekend in combinatie met andere make-upproducten voor de wenkbrauwen.

REVIEW EN BEOORDELING CONSUMENTEN

+ Natuurlijke samenstelling

+ Mooie effecten, prachtige look

+ Mooi ontwerp, grote hoeveelheid, efficiënt

+ Moeiteloos en snel gebruik

+ Geen water nodig

+ Bevat een ideale spoolie

+ Hydraterende en beschermende formule

+ Blijft lang zitten

+ Geen witte resten of gevoel van strakke huid

+ De zeep is te koop op www.nanobrow.nl.

– het stylen van wenkbrauwen op zeep vereist wat oefening. 

NUMMER 2. WEST BARN CO. SOAP BROWS AND PREP MIST

Inhoud: 25g

Eén van de eerste stylingzeep voor de wenkbrauwen die direct populair was. Toen ter tijd was het een veelgekozen product, maar dat is vaak zo als er geen competitie is. Jaren later is deze zeep nog steeds op veel plekken te koop en bekend over de hele wereld. De zeep van West Barn Co. werkt goed bij het stylen van de wenkbrauwen: de wenkbrauwen worden mooi geaccentueerd en zien er fluffy uit. De kleine verpakking kan een nadeel zijn, zeker als je naar de prijs kijkt. Het is de moeite waard om te benoemen dat de zeep in je tas past, maar de fabrikant raadt aan om hem eerst met een speciale Prep Mist te mengen voordat je hem gebruikt. Je moet dan dus nog plek hebben voor een fles van 30g. Het product van West Barn Co. moet eerst nat gemaakt worden waardoor het product langer meegaat, maar het stylen ook langer duurt. Professionele make-upartiesten kiezen dit product vaak. Je zal hem waarderen vanwege de verzorgende ingrediënten die de huid en haartjes voeden. Hij bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.

REVIEW EN BEOORDELING CONSUMENTEN

+ Natuurlijke samenstelling

+ Ontwerp

+ Handige verpakking

+ Hydraterende formule

+ Mooi effect op de wenkbrauwen

– Laat witte restjes achter

– Droge textuur, vergelijkbaar met normale zeep

– Moet geactiveerd worden door speciale mist

– Blijft niet lang zitten

NUMMER 3. ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW FREEZE STYLING WAX

Inhoud: 8g

Anastasia Beverly Hills is een merk dat al jaren goed verkoopt en geweldige wenkbrauwproducten in het assortiment heeft. Hebben ze de beste wenkbrauwzeep ontwikkeld? Ze hebben er wel één maar deze is compleet anders dan de anderen. De Anastasia Beverly Hills zeep is anders omdat de formule meer op een wax lijkt. Hij wordt tegelijkertijd als wax en zeep beschreven en combineert de voordelen van beide. Hij werkt goed bij het vormen en stylen van de wenkbrauwen. De wenkbrauwzeep is aantrekkelijk voor velen, zeker voor mensen met fijne of juist dikke wenkbrauwen, omdat de wax zwaar is en een dikke textuur heeft. De haren zien er beter uit, de oliën geven glans en beschermen tegen uitdroging en externe factoren. Het product stylt erg goed, maar presteert niet geweldig en blijft niet lang zitten. Eén van de voordelen is, dat de zeep van Anastasia BH niet gemengd hoeft te worden met water. Hij levert mooie effecten, de wenkbrauwen zien er gelift uit. Het product is geweldvrij en vegan. De Anastasia Beverly Hills zeep levert een prachtige look zonder witte restjes of vlekken.

REVIEW EN BEOORDELING KLANTEN

+ Natuurlijke samenstelling

+ Eenvoudig in gebruik

+ Mooi ontwerp

+ Hydraterende formule

+ Geen water nodig

+ Geweldvrij

+ Beschermt de haren

+ Geeft glans

– Blijft maar een paar uur zitten

– Kleine hoeveelheid

– Hoge prijs

– Overbelast dunne, fijne wenkbrauwen

NUMMER 4. TOOD TURN IT ON SOAP BROWS

Inhoud: 57g

Wenkbrauwzeep van de bovenste plank. Hij is niet zo bekend als de voorgaande producten maar krijgt wel veel positieve reviews. Toen ter tijd was deze wenkbrauwzeep gewild! Tegenwoordig wordt hij gezien als old-school en een klein beetje ouderwets omdat hij gemengd moet worden met water waardoor de effecten elke keer net weer anders zijn. TooD’s Turn It On Soap Brows is een zeep met weinig ingrediënten, een goede fixatie en definitie. Voor betere resultaten breng je hem in laagjes aan. Zelfs de fabrikant adviseert om te experimenteren om het beste ratio water-zeep te vinden. Hierdoor ben je niet zeker van de beste effecten. Eén van de voordelen is het feit van de metalen verpakking gerecycled kan worden en de tekst geprint is met inkt op basis van soja.

REVIEW EN BEOORDELIN CONSUMENTEN

+ Natuurlijke samenstelling

+ Handige verpakking, recyclebaar

+ Kleuren en prints zijn milieuvriendelijk

+ Hydraterende formule

+ Goede fixatie

+ Grote hoeveelheid

– Blijft niet lang zitten

– Prijs is vrij hoog

– Water nodig

– Vlekt na een paar uur

NUMMER 5. PATRICK TA MAJOR BROW SHAPING WAX

Inhoud: 5g

Patrick Ta, gerenommeerd en gerespecteerd professioneel make-upartiest, heeft zijn eigen versie wenkbrauwzeep uitgebracht. Major Brow is een styling zeep voor de wenkbrauwen die je natuurlijke wenkbrauwen geeft. De zeep is beschikbaar in twee varianten: transparant (veelzijdig en geschikt voor elke kleur wenkbrauwen) en bruin (maakt de wenkbrauwen iets donkerder). Ons advies: kies de bruine kleur niet als je donkere of koel gekleurde wenkbrauwen hebt. De zeep is een soort wax en bevat rode en oranje ondertonen, die niet bij elke kleur wenkbrauwen goed passen. Tijdens het ontwikkelen van de zeep heeft Patrick Ta gebruik gemaakt van het idee van Anastasia BH en een wax-achtige zeep gecreëerd in een goud-met-roze verpakking. Met de transparante versie creëer je mooie soap brows en een gelamineerd effect. Deze zeep werkt op zichzelf, zonder water. We zijn enthousiast over de verzorgende ingrediënten die de wenkbrauwharen voeden en de groei ervan stimuleren.

REVIEW EN BEOORDELING CONSUMENTEN

+ Gaat lang mee

+ Veganistisch

+ Bevat peptiden

+ Zonder parabenen, sulfaten en ftalaten

+ Glycerine en olijfolie verzorgen de haren

+ Geweldvrij

– Kleine verpakking

– Hoge prijs

– Niet erg efficiënt

– Water nodig

– De gekleurde versie is teleurstellend

NUMMER 6. LASH BROW: BLACK SOAP BROW

Inhoud: 50g

Black Soap Brow van Lash Brow verdient zeker aandacht, de formule is vrij ongewoon. De zeep is zwart, wat een subtiele kleur geeft aan de wenkbrauwen. Je creëert snel en eenvoudig de juiste vorm wenkbrauwen. Het product temt de wenkbrauwen. Helaas is de zeep gekleurd en niet geschikt voor blondines. Eén van de voordelen is dat de Lash Brow zeep de wenkbrauwen verzorgt: keratine versterkt de structuur, beschermt tegen beschadiging en stimuleert haargroei. Panthenol werkt hydraterend, verjongend en geeft glans. Actieve kool is verantwoordelijk voor de zwarte kleur, maar het pigment is niet heel goed. De huid wordt vies en de make-up is niet waterproof.

REVIEW EN BEOORDELING CONSUMENTEN

+ Grote hoeveelheid

+ Efficiënt

+ Veel voedende componenten

+ Geen water nodig

– Blijft niet erg lang zitten

– Pigment zorgt voor rommelig resultaat

– Werkt niet op lichte wenkbrauwharen

– Kool kan eraf gaan

NUMMER 7. MAKEUP REVOLUTION SOAP STYLER

Inhoud: 5g

Mooi ontwerp, handig en compact. Soap Styler van Makeup Revolution is een uitstekende optie van een gerenommeerd make-up merk. Je creëert eenvoudig soap brows. Het product accentueert en houdt de gewenste vorm vast zodat de wenkbrauwen er gelamineerd uitzien. De wenkbrauwzeep temt en fixeert de wenkbrauwen. De verpakking is erg esthetisch. De zeep heeft een praktische borstel en een spiegeltje. Makeup Revolution’s Soap Styler moet geactiveerd worden met water, maar de fabrikant geeft aan dat dit voor betere fixatie is en het product ook droog gebruikt kan worden.

REVIEW EN BEOORDELING CONSUMENTEN

+ Mooie verpakking

+ Er zit een kam bij

+ Gelamineerde wenkbrauwen

+ Kan droog gebruikt worden voor sterkere fixatie

– Heel weinig inhoud

– Niet erg efficiënt

– Hoge prijs in vergelijking tot de inhoud

– Plakkerig

– Ziet eruit alsof de wenkbrauwen gefixeerd zijn met haarspray of gel

– Ruwe borstel

– Resultaten blijven niet lang zitten

– Moeilijk op de borstel te scheppen

– Moet geactiveerd worden met water