Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Ranglijst van de 7 beste wenkbrauwpotloden. Welk product geeft de beste resultaten?

Mooi gemarkeerde wenkbrauwen omlijsten het gezicht en de ogen perfect. Op zoek naar een potlood dat eindelijk aan je verwachten voldoet? Als je het lastig vindt om de juiste keus te maken, neem dan een kijkje naar deze lijst van de top 7 verkrijgbare wenkbrauwpotloden.

Een wenkbrauwpotlood is de beste vriend van elke vrouw. Creëer fijne lijntjes, vul de wenkbrauwen in met kleur en camoufleer open plekjes. Kom erachter welke potloden de hype waard zijn!

TOP 7 wenkbrauwpotloden

1# Nanobrow Eyebrow Pencil

Dit is een professioneel automatisch wenkbrauwpotlood dat niet geslepen hoeft te worden. Het puntje heeft altijd de perfecte vorm. De langhoudende formule, nauwkeurigheid en gemakkelijke applicatie heeft al talloze gebruikers wereldwijd overtuigd. Geweldig gepigmenteerde tinten en de ideale hardheid van het puntje zorgen voor perfect uitziende wenkbrauwen. Dit potlood is gecreëerd voor fans van mooie wenkbrauwen die in een handomdraai een niet-overdreven effect willen. Het werkt goed voor de feathering-methode, definieert de onderste en bovenste randen van de wenkbrauwen en vult de hele boog in met kleur. De fluweelzachte formule glijdt soepel over de huid, tekent individuele haartjes en maskeert open plekjes. Dit product is watervast en langhoudend – het blijft de hele dag zitten ongeacht de weersomstandigheden. Het Nanobrow potlood garandeert prachtige wenkbrauwen, perfect tot in de kleinste details.

Overweeg dit potlood als:

– je ultrafijne lijntjes wilt creëren,
– je op zoek bent naar een langhoudend, comfortabel en nauwkeurig product,
– je wenkbrauwen open plekjes hebben,
– je altijd fenomenale wenkbrauwen wilt,
– je op zoek bent naar een automatisch, intrekbaar product,
– je er elke dag professioneel uit wilt zien.

2# Benefit Cosmetics Precisely My Brow

Dit ultranauwkeurige potlood helpt je in een handomdraai de vorm van je wenkbrauwen te definiëren! Open plekjes? Teken extra dunne lijntjes om echte wenkbrauwhaartjes na te bootsen. Een paar lijntjes zijn genoeg om de wenkbrauwen van een mooie natuurlijke kleur te voorzien. De unieke, superfijne vorm zorgt voor droomachtige, prachtig gestylede wenkbrauwen. Het comfortabele ingebouwde borsteltje geeft maximaal comfort en zorgt dat het proces weinig tijd kost.

Overweeg dit potlood als:

– je een ultradunne, nauwkeurige applicator wilt,
– je niet blij bent met de vorm van je wenkbrauwen,
– je dikkere en voller uitziende wenkbrauwen wilt,
– je wenkbrauwen open plekjes hebben.

3# Huda Beauty Bomb Brows Microshade Pencil

Dit is een superdun, intrekbaar wenkbrauwpotlood dat de wenkbrauwen nauwkeurig accentueert, vormt en invult, zodat ze de hele dag in model blijven. Creëer fijne, natuurlijk uitziende lijntjes voor dagelijks perfecte make-up. Het Huda Beauty wenkbrauwpotlood is watervast en blijft onder alle weersomstandigheden zitten. Regen of hitte zijn geen probleem. Het stevige spiraalborsteltje maakt het makkelijk om de juiste hoeveelheid pigment te gebruiken, zodat het effect nooit overdreven is. Creëer make-up looks voor elke gelegenheid. Een ander voordeel is de formule, die verrijkt is met vitamine E, castorolie en kokosolie zodat je wenkbrauwen er zelfs als je geen make-up op hebt mooi uitzien

Overweeg dit potlood als:

– je op zoek bent naar een waterbestendig, langhoudend product,
– je je wenkbrauwen wilt stylen én verzorgen,
– je wilt dat je wenkbrauwen er ook zonder make-up goed uitzien,
– je extra haartjes wilt tekenen.

#4 Dior Backstage Diorshow Brow Styler

Een nauwkeurig wenkbrauwpotlood dat supersnel de vorm van je wenkbrauwen egaliseert. Het heeft een zeer dun puntje dat open plekjes uitstekend opvult. De hele dag lang perfect uitziende wenkbrauwen gegarandeerd! Schuif de applicator uit met een draaiende beweging – ideaal voor spectaculaire, snelle en moeiteloze make-up. Het potlood is verkrijgbaar in subtiele, natuurlijke tinten die bij elke wenkbrauwsoort passen. Professionele en stijlvolle make-up voor elke gelegenheid? Met dit potlood is niets onmogelijk!

Overweeg dit potlood als:

– je perfect uitziende wenkbrauwen wilt,
– je gedefinieerde maar natuurlijke make-up wilt,
– je op zoek bent naar een potlood met subtiele kleuren.

5# KVD Beauty Signature Brow

Dit is een precies wenkbrauwstylingpotlood met een ongelooflijk dun, ovaal puntje. Zo kun je zeer fijne lijntjes tekenen die lijken op echte wenkbrauwhaartjes. Creëer de gewenste vorm met de lange kant en gebruik daarna de kortere kant om de wenkbrauwen in te vullen, voor een natuurlijk effect. De watervaste, langhoudende formule blijft perfect zitten. Je kunt kiezen uit zeven neutrale kleuren, dus het is gemakkelijk om er een te vinden die bij jouw gelaatstrekken past.

Overweeg dit potlood als:

– je graag een vegan product wilt,
– je op zoek bent naar neutrale en subtiele kleuren,
– je ultrafijne lijntjes wilt tekenen,
– je natuurlijke en niet-overdreven effecten wilt.

6# Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler

Maak kennis met dit unieke wenkbrauwpotlood waarmee je de controle krijgt over je wenkbrauwen. Het superdunne intrekbare puntje aan één kant en stylingborsteltje aan de andere kant zorgen ervoor dat je wenkbrauwen er altijd fantastisch uitzien. Dit product creëert ultrafijne lijntjes waarmee je open plekjes kunt invullen. En Rihanna heeft ervoor gezorgd dat de tinten bij elke vrouw passen, dus je vindt altijd de kleur voor jou. De waterbestendige natuurlijke samenstelling camoufleert open plekjes in een oogwenk.

Overweeg dit potlood als:

– je een vegan product wilt,
– je op zoek bent naar een superdun en watervast potlood,
– je graag je dagelijkse make-up in een handomdraai wilt doen.

7# Clinique Quickliner For Brows

Dit wenkbrauwpotlood zal je letterlijk versteld doen staan. Het is gecreëerd in de vorm van een delicaat potlood dat altijd precieze lijntjes trekt, voor de perfecte vorm en opvulling. Gebruik het om je wenkbrauwen te omlijnen of accentueren. Het werkt erg goed op zichzelf en geeft een langhoudend effect dat de natuurlijke wenkbrauwkleur intensifieert. De formule droogt niet, zelfs als je ‘m lang niet gebruikt hebt. Je wenkbrauwen blijven urenlang in perfecte conditie. Zorg dat je het potlood op schone wenkbrauwen gebruikt om elke dag originele make-up te creëren!

Overweeg dit potlood als:

– je dunne lijntjes wilt creëren,
– je de vorm van je wenkbrauwen wilt herdefiniëren,
– je droomt van natuurlijke definitie,
– je op zoek bent naar een automatisch product dat niet geslepen hoeft te worden.