Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

NANOIL: red uitgeput haar met Keratin Shampoo

Maak je je zorgen over je haar? Lijkt het zwak, kleurloos en dof? Denk je dat jouw lokken een kostbare behandeling nodig hebben om de natuurlijke schoonheid terug te krijgen? En snel reparatieplan voor beschadigd en uitgedroogd haar: bestaat dit eigenlijk wel?

micellaire shampoo met keratine Nanoil

De micellaire shampoo van NANOIL verrijkt met keratine is ontwikkeld voor uitgeput en beschadigd haar. Het helpt je jouw haar te repareren en lok voor lok te hydrateren. Blijf lezen om erachter te komen hoe je deze shampoo moet gebruiken om de kracht en goede looks van jouw haar terug te krijgen.

Micellar Keratin Shampoo van NANOIL: Hoe werkt het?

De belangrijkste taak van deze shampoo is het repareren van beschadigd, levenloos en droog haar. Het verbetert de fijne en platte lokken zichtbaar. De keratine shampoo van NANOIL beschermt het haar tegen beschadigingen, maakt de lokken mooier en ongelooflijk glanzend. De unieke formule is een rijke bron aan eiwitten, waardevolle vetzuren en micellen die je helpen jou volle, gezonde haardos terug te krijgen. De keratine shampoo van NANOIL:

  • Repareert uitgeput en beschadigd haar.
  • Vult de lokken aan met water.
  • Reinigt de hoofdhuid effectief en zacht.
beste micellaire shampoo met keratin Nanoil

Micellar Keratin Shampoo van NANOIL: Voor welk haartype?

Deze micellaire shampoo verzorgt en reinigt het haar, is niet invasief en ongelooflijk effectief. Dit houdt in dat het geschikt is voor gevoelig, fijn en delicaat haar en voor de hoofdhuid die snel geïrriteerd raakt. Deze shampoo behandelt zelfs vet en extreem beschadigd haar dat een veel hydratatie nodig heeft.

De Micellar Keratin Shampoo van NANOIL is perfect geschikt om op droge, normale en zwakke lokken te gebruiken. Na eenmaal gebruik heb je al diep gereinigd haar en gereinigde hoofdhuid. Een ander groot voordeel is dat dit product achtergebleven resten eenvoudig verwijderd. Als je het haar wil aanvullen met water: de micellaire shampoo met keratine van Nanoil moet in jouw badkamer staan!

Micellar Keratin Shampoo van NANOIL: Wat zijn de sleutelingrediënten?

  • Micellen: reinigen de hoofdhuid en het haar diep. Verwijderen onzuiverheden en overgebleven restjes. Bovendien is de micellaire shampoo pH gebalanceerd waardoor het de hoofdhuid niet uit balans brengt.
  • Vloeibare keratine: dringt door tot de binnenste haarstructuren en repareert daar beschadigingen. Het laat het haar glanzen en geeft volume. De lokken worden direct zacht.
  • Castorolie: de fijnste olie om het haar mee te verzorgen. Het versterkt niet alleen maar is ook antiseptisch. Dankzij castorolie wordt de hoofdhuid diep gevoed en aangevuld met vocht. Deze olie staat ook bekend om uitdroging en seborroe te voorkomen.

Micellar Keratin Shampoo van NANOIL: Gebruiksaanwijzing

Je kunt deze shampoo zo vaak gebruiken als je wil. Als je vet haar hebt kun je de Keratin Micellar Shampoo van NANOIL bijvoorbeeld elke dag gebruiken, zonder risico op een geïrriteerde hoofdhuid. Dankzij de waardevolle micellen wordt het haar perfect gereinigd door de shampoo van NANOIL. De lokken worden zachter, fijn om aan te raken en vol glans. Keratine vult de gaten in de haarschacht zodat het haar gereconstrueerd wordt. Dit gebeurt allemaal tijdens het wassen.

Deze shampoo geeft langdurige resultaten en schuimt goed. Neem een kleine hoeveelheid in je hand en verspreidt dit over vochtig haar. Masseer de hoofdhuid, spoel het schuim uit en herhaal als jouw haar een extra wasbeurt nodig heeft.

Micellar Keratin Shampoo van NANOIL: Boost de effecten!

Als jouw haar extreem beschadigd is en wat extra support en kracht kan gebruiken: probeer de andere producten van de keratinelijn van NANOIL eens, zoals een haarmasker of een bi-phase spray conditioner. Ervaar hoe jouw haar de vitaliteit en prachtige looks terugwint! Salonwaardige effecten, maar dan gewoon thuis: NANOIL biedt professionele oplossingen voor thuis. Ervaar het zelf en ga naar nanoil.nl.