Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Nanobrow Eyebrow Pomade – Dit Is Het Geheim Van Perfecte Wenkbrauw Make-Up

Worstel je met het vinden van een goede wenkbrauwpommade? Heb je geen zin om ze allemaal afzonderlijk te testen om te ontdekken wat voor effect ze geven? Voel je je ontmoedigd door het enorme aanbod aan cosmetica in drogisterijen? Wat dacht je ervan om meteen het perfecte product te bestellen. Een make-up dat je wenkbrauwen perfect stylet en zorgt voor de beste make-up effecten? Ontdek het geheim van mooie wenkbrauwen en kies voor de romige en langdurige Nanobrow Eyebrow Pomade!

hoe vul je de wenkbrauwen in

Nanobrow Eyebrow Pomade – de weg naar mooi opgevulde wenkbrauwen

Wenkbrauw make-up hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Als je er echter mee worstelt – kies dan een goed product met een grote houdbaarheid, consistentie en kleur, dat de gaten kan camoufleren en de dunne plekken kan opvullen zodat je wenkbrauwen er altijd onberispelijk uitzien. Een wenkbrauwpommade is een perfecte optie voor jou! Het is perfect dik en romig, zodat het een uitstekende dekking biedt en je de vorm van je wenkbrauwen opnieuw kunt definiëren, gemakkelijk touch-ups kunt doen, je wenkbrauwen kunt omlijnen en imitatiehaartjes op dunne plekken kunt creëren. Een goede wenkbrauwpommade zoals die van Nanobrow werkt langdurig en is waterproof en biedt een geweldige dekking en mooie tinten. Hij is er in natuurlijk ogende, mooie en verfijnde tinten. De formule maakt van je dagelijkse wenkbrauw make-up routine een feest! De beste wenkbrauwpommades hoeven geen fortuin te kosten om je wenkbrauwen prachtig met kleur op te vullen en een langdurig en natuurlijk ogend effect in je make-up te creëren.

Nanobrow Eyebrow Pomade – wenkbrauwpomade

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Wenkbrauw make-up met Nanobrow Eyebrow Pomade – een stap-voor-stap instructie

Vul je wenkbrauwen op met een borsteltje: een schuin, plat borsteltje, waarmee je dunne lijnen kunt trekken. Doe een beetje van de pommade op het borsteltje (een heel klein beetje is genoeg). Omlijn je wenkbrauwen om ze de juiste vorm te geven.

Voeg zo nodig wat imitatiehaartjes toe om de gaten op te vullen.
Vul de wenkbrauwen in met kleur, waarbij je de staart sterker accentueert. Nanobrow Eyebrow pomade is perfect om de wenkbrauwen te versterken en definitie toe te voegen.
Trek met een concealer een lijntje net onder het wenkbrauwbot – dit helpt om de onderste wenkbrauwlijn te definiëren en de wenkbrauw optisch te liften.

Wil je een subtieler effect? Borstel dan de hele wenkbrauw voorzichtig met een spoolie en verwijder overtollige pommade. De Nanobrow pommade zorgt voor een natuurlijke wenkbrauw make-up. Wil je echter een gedurfder effect, dan creëer je gewoon een intensere, avondlook.

wenkbrauwpommade make-up effecten

Nanobrow pommade – make-up effecten

  •  Een natuurlijke look en prachtig gedefinieerde wenkbrauwen.
  •  Goede pigmentatie en mooie tinten
  •  Nauwkeurige wenkbrauw make-up
  •  Langdurig dragend effect (de pommade is waterproof)
  •  Perfect op elkaar afgestemde kleur, dankzij perfect verfijnde tinten
  •  Stevige en fantastische wenkbrauwen onder alle omstandigheden
  •  Perfect omlijnde wenkbrauwen, gecamoufleerde kloofjes en dunne plekken.

Op zoek naar de juiste wenkbrauwpommade? Je hebt hem zojuist gevonden! De romige textuur en langdurige effecten van Nanobrow Eyebrow Pomade zijn echt indrukwekkend. De pommade zorgt ervoor dat je verschillende effecten kunt creëren, van subtiel tot gedurfd.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)