Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Hoe kies je de beste mascara? Een ranking van onfeilbare producten

Het is niet makkelijk om de beste mascara te kiezen. We geloven dat elke vrouw minimaal één keer heeft ervaren dat de producten die door beroemdheden geadverteerd worden, niet werken. Veel vrouwen zijn overweldigd door het aantal producten dat aangeboden wordt. Daarom hebben we een ranking samengesteld van de beste mascara’s. Zo hoef je geen energie te steken in producten die het niet waard zijn.

TOP 5 mascara’s die je thuis moet hebben liggen

Na het lezen van online reviews en het analyseren van de resultaten, formules en kwaliteit van specifieke producten, hebben we 5 mascara’s gekozen waarvan we geloven dat elke vrouw deze zou moeten hebben. De gereviewde producten doen wonderen, maar hebben ook minder goede eigenschappen.

1. Nanolash Mascara

De Nanolash Mascara is één de topkeuzes en we kunnen online alleen maar positieve reviews over dit product vinden. Je kunt kiezen uit twee versies:

De Nanolash Mascara is uniek omdat de borstel de perfecte vorm heeft. Hij is gemaakt van siliconen en heeft nauwkeurig geplaatste haren zodat je het product makkelijk kunt aanbrengen en verspreiden. Je bereikt makkelijk de kortste wimpers.

De uitzonderlijk langhoudende formule wordt ook gewaardeerd. Vrouwen die de Nanolash mascara gebruiken bevestigen dat de mascara niet vlekt en klontert, zelfs niet als hij in aanraking komt met vocht.

2. Lashcode Mascara

Een verdikkende en verlengende mascara en een hoog gewaardeerd product als het aankomt op online reviews.

De Lashcode Mascara heeft een goed gevormde, siliconen spoolie, vlekt niet en is geweldig in het kammen van wimpers waardoor ze niet aan elkaar plakken. Dat is, zonder twijfel, één van de grootste voordelen.

Als het aankomt op duurzaamheid, dan mogen we niet klagen. De formule klontert niet. Testers geven aan dat de Lashcode Mascara zelfs niet vlekt bij warm weer.

3. L’Oreal Panoramic Curl Mascara

De L’Oreal Panoramic Curl Mascara is ook een populair product. Hij is online en offline veel verkrijgbaar.

Hij is ontwikkeld voor het verlengen van de wimpers en creëert een vollere look. Veel testers geven echter wel aan dat ze minimaal twee lagen nodig hebben om de look te creëren. Aan de andere kant moeten we benemen dat de spoolie met karakteristieke vorm ervoor zorgt dat je de mascara makkelijk aan kunt brengen.

Vrouwen zijn niet tevreden over hoe lang de mascara blijft zitten. Ze geven aan dat hij aan het eind van de dag vlekt.

4. Clarins Be Long Mascara

Een intrigerend product dat lengte moet geven aan de wimpers. Online krijgt hij niet zulke positieve reviews. Testers klagen over het feit dat de mascara na een paar uur uitloopt en dat hij altijd op het ooglid zit.

De Clarins Be Long Mascara heeft een goed gevormde borstel die de kortste wimpers in de ooghoeken bereikt. Eén laag van de mascara is genoeg voor de gewenste effecten.

5. Guerlain Cils D’Enfer Mascara

Een minder bekend product dat wel al wat reviews heeft gehad. De Guerlain Cils D’Enfer Mascara is langhoudend maar kan wel een beetje gaan vlekken op hete dagen. Testers klagen niet over de textuur, ingrediënten en snelheid van drogen.

De spoolie borstel van de Guerlain Cils D’Enfer Mascara schijnt het slechtst te zijn. Vrouwen geven aan dat hij vrij fluffy is en stijve haren heeft waardoor het aanbrengen van mascara lastig is als je hangende oogleden hebt.

Samenvatting

De belangrijkste reden voor het ranken van de producten is het helpen van vrouwen bij het kiezen van de perfecte mascara. Hiervoor moet je wel duidelijk hebben wat je wil van een mascara en een paar producten testen.

De Nanolash Mascara is de ongeëvenaarde leider en echt de moeite waard om te testen.