Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Hoe bescherm je het haar tegen beschadiging door hitte? Je vindt de beste thermische sprays HIER!

Stylen, föhnen, krullen.. deze populaire technieken helpen je met het creëren van de gewenste resultaten maar blijken ook destructief voor het haar. Hoge temperaturen zorgen voor vochtverlies en laten je achter met zwak, broos en gespleten haar. Is er iets wat je kunt doen om de negatieve effecten van deze styling tools te verminderen? Gelukkig is er een speciaal type verzorgingsproduct dat jouw haar kan redden. Je hoeft niet te stoppen met je favoriete kapsel! Je kunt een mooie blowout creëren zonder het haar te beschadigen. Om dit te doen moet je een hittebeschermende cosmetica bij de hand houden.

Wat is een hittebeschermende spray?

Zoals de naam al suggereert beschermt een hittebeschermende spray het haar tegen schade veroorzaakt door hoge temperaturen (vaak onherstelbaar). Door de juiste spray te gebruiken kan je zelfs het uiterlijk en de conditie van je haar verbeteren, en dat is nog niet alles. Als je een geschikte spray kiest, voed je het haar en geef je het haar glans.

Als je uiteindelijk de juiste hittebeschermende spray vindt, dan moet je die elke keer gebruiken voordat je een hete tool gebruikt, inclusief de föhn. Het gebruik van zulke cosmetica is niet lastig en kost weinig tijd. Om het haar veilig te houden en uitdroging te voorkomen, breng je de hittebeschermende spray aan op de lokken. Je hoeft niet veel te gebruiken. Dit duurt maar een paar seconden, maar de voordelen zijn eindeloos!

Hieronder vind je een lijst met de beste hittebeschermende sprays die vrouwen van over de hele wereld dagelijks gebruiken. Kies er één van om beschadiging door hitte te voorkomen.

 Nanoil Heat Protectant Spray

1. Nanoil Heat Protectant Spray

www.nanoil.nl

Inoud –> 200 ml

Deze hittebeschermende spray wordt zowel thuis als in kapsalons gebruikt. Nanoil heeft een lichte spray gecreëerd die effectieve bescherming tegen hitte biedt, voor elk haartype. Bovendien is hij ook ontworpen om het haar te hydrateren en mechanische schade te voorkomen. Deze kwaliteiten maakt de spray veelzijdig. Als je het haar sprayt met de Nanoil Heat Protectant Spray, dan kun je veilig de hoogste temperaturen (tot 220 graden Celsius) gebruiken. Natuurlijke zijde-eiwitten en vitamine E zijn de twee belangrijkste ingrediënten die het haar beter bestand maken tegen de warme styling tools. De formule verzorgt de lokken en laat ze er beter uitzien, ongeacht hoe vaak je een föhn of stijltang gebruikt.

2. Davines Melu Hair Shield

Inhoud –> 250 ml

Hoge kwaliteit gecombineerd met effectieve hittebescherming: zo kun je Davines Melu Hair Shield beschrijven. Hoewel je wat meer moet uitgeven aan dit product, is dit het geld wel waard omdat de effecten en het niveau van bescherming spectaculair zijn. Als je de spray over de lokken sprayt, dan weet je dat je in goede handen bent. Het haar wordt beschermd tegen hoge temperaturen en wordt niet beïnvloed door het destructieve effect van stijltangen, krultangen, föhns en de zon. Davines Melu Hair Shield bevat Villalba linzenzaad extract, en wordt aanbevolen bij lang en beschadigd haar. De gehydrolyseerde keratine is verantwoordelijk voor het herstellen van mechanische schade en schade door hitte. Alle voedingsstoffen trekken diep in, herstellen breuken en houden het haar gezond.

3. Sisley La Creme 230

Inhoud –> 150 ml

Het is zeker niet de goedkoopste hittebeschermende spray die je kunt krijgen, maar het is er zeker één die de moeite waard is (als je hem kan betalen). Hij doet wonderen, zelfs op extreem beschadigd, droog en dof haar. Maar, mensen met een vette hoofdhuid moeten Sisley La Creme 230 voorzichtig gebruiken om niet met een plat kapsel te eindigen. Deze spray moet op vochtige lokken gebruikt worden, voorafgaand aan het drogen. Hierdoor wordt het haar beschermd tegen hitte en beschadiging. Sisley La Creme 230 bevat een mengsel van oliën voor gladder, glanzender en sterker haar. Het voorkomt ook pluizig en statisch haar. De effecten zijn na eenmaal gebruik al zichtbaar.

4. Moroccanoil Protect Spray

Inhoud –> 225 ml

Nog een geweldige hittebeschermende spray om het haar niet gefrituurd te laten eindigen. Ook bij deze spray moeten mensen met een vette hoofdhuid voorzichtig zijn. De formule van de Moroccanoil Protect Spray bevat oliën die het haar kunnen verzwaren. Het product bevat arganolie en panthenol waardoor het goed werkt bij droog, broos en beschadigd haar. Zoals alle hittebeschermende sprays zorgt ook de Morrocanoil Protect Spray voor bescherming tegen hitte en slechte weersomstandigheden. Er wordt ook gezegd dat de spray helpt bij het stylen van je haar en het veerkrachtig en zacht maakt. Hoewel het een goede beschermende spray is, past hij niet in elke portemonnee.

5. Monat Studio One

Inhoud –> 134 ml

Monat Studio One is vooral te vinden in schoonheids- en haarsalons. Betekent dit dat het een professioneel product is? Ja, maar dat is niet de belangrijkste reden waarom klanten hem zelden kopen. Hoewel Monat Studio One een goede hittebeschermende spray is, kost hij veel. Als je het niet erg vindt om wat meer uit te geven, dan zul je verrast zijn over de kwaliteit van dit product. De plantaardige, gehydrolyseerde eiwitten beschermen de lokken tegen hoge temperaturen. Algenderivaten voorkomen breuken in de haarvezels. Erwtenextract gaat mechanische schade tegen. Over het algemeen maakt dit product het haar glanzend en zacht om aan te raken. De kleur vervaagt niet. Tot slot: het product is vegan.