Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

DIY Cluster Lashes van Nanolash. De beste wimper extensions?

Elke vrouw geeft om haar looks. Onthoud het gezegde ‘Mooie veren maken mooie vogels’, we doen ons best om onze schoonheid te verbeteren en er mooier uit te zien. Vandaag hebben we een review van nieuwe cluster wimpers (de DIY Lash Extensions). Dit is mogelijk de manier om er binnen 10 minuten totaal anders uit te zien!

nanolash DIY Eyelash Extensions

Verleidelijke look: de prioriteit van de meeste vrouwen

Een dagelijks schoonheidsritueel en het verbeteren van onze beste eigenschappen hebben een grote impact op hoe we ons voelen. Het gebied rondom de ogen lijkt onze belangrijkste focus te hebben.

Vrouwen houden van experimenteren met verschillende wimperproducten. Het lukt normale mascara’s niet om zwakke, rechte, fijne wimpers te definiëren. Het gebruik van een wimperserum is een populaire oplossing, maar het duurt vaak lang voordat je zichtbaar resultaat hebt.

Geduld helpt ook niet bij het verbeteren van de wimpers: de levenscyclus van wimpers is erg kort dus het is onmogelijk om het ‘wow’ effect op een compleet natuurlijke manier te krijgen.

De Nanolash DIY Lash Extensions zijn cluster wimpers en een effectieve oplossing. De DIY wimper extensions zijn makkelijk aan te brengen en je kunt ze ook dragen als je van jezelf weinig wimpers hebt. Binnen slechts tien minuten kan elke vrouw haar droom (verleidelijke wimpers) realiseren.

DIY Eyelash Extensions nanolash

DIY Lash Extensions – baanbrekend onder de wimper extensions?

De Nanolash DIY Lash Extensions zijn recent op de markt gekomen en worden al als baanbrekend beschouwd. Het merk Nanolash legt de lat meteen hoog voor concurrerende merken.

De DIY wimper extensions zijn los en in een volledige wimper extension kit beschikbaar. De box bevat 36 clusters in 3 maten: 10, 12 en 14 mm. De DIY cluster wimpers zijn beschikbaar in 8 stylen.

De wimper extension kit bevat:

  • Nanolash bonder
  • Nanolash sealer
  • Nanolash remover
  • Wimper pincet

Deze accessoires bevatten 5 ml, wat ervoor zorgt dat ze lang meegaan.

Het aanbrengen van cluster wimpers DIY Lash Extensions: simpel en effectief

Voor de mensen onder ons die nog niet eerder nepwimpers opgedaan hebben: je voelt je misschien een beetje overweldigt door alle informatie. In de meeste gevallen brengen ervaren schoonheidsspecialisten nepwimpers aan omdat je het resultaat snel verpest.

De DIY wimper clusters van Nanolash zijn echter zó ontwikkeld dat elke vrouw ze eenvoudig thuis op kan doen. Het hele proces neemt maar drie stappen in beslag:

  1. Breng de bonder aan (wimper lijm) en wacht 30-60 seconden tot het plakkerig wordt.
  2. Plaats de wimpers onder de natuurlijke wimpers (ongeveer één millimeter van de waterlijn af).
  3. Druk de wimpers met de wimper pincet aan en breng de sealer aan om de behandeling af te sluiten en de kleverige laag te verwijderen.

De fabrikant garandeert snel wimper extensions thuis, in slechts 10 minuten. Wat ook geweldig is, is dat je de wimpers tot 5 dagen lang kunt dragen.

Als je klaar bent om de DIY Eyelash Extensions te verwijderen: gebruik hiervoor de Nanolash remover, die de lijm afbreekt en de conditie van je eigen wimpers niet verslechtert. 

valse wimpers nanolash

DIY Eyelash Extensions – je bent 10 minuten verwijderd van perfecte wimpers

De DIY Eyelash Extensions zijn premium cluster wimpers die jouw look in 10 minuten verbeteren. Elke vrouw kan de premade wimper extensions eenvoudig gebruiken, je hoeft geen ervaring met nepwimpers te hebben.

De Nanolash DIY wimper clusters zijn in 8 stylen en 3 lengtes beschikbaar zodat je kunt kiezen voor een fijne, of juist een meer dramatische Russian Volume-look.

Uniek, innovatie en simpelheid – deze woorden evalueren de DIY Eyelash Extensions van Nanolash het best. Elke vrouw is 10 minuten verwijderd van de droom: natuurlijk ogende wimpers!