Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Ben je op zoek naar een haarmasker met keratine? Bekijk HIER onze beste keuzes

We starten met goed nieuws: beschadigd haar is niet het einde van de wereld! Je bent niet gedoemd tot een kort kapsel als jouw lokken geruïneerd zijn. Adem diep in en reik naar keratine: een essentiële eiwit die zelfs goed voor extreem beschadigd, uitgedroogd en levenloos haar zonder glans kan zorgen.

Ook jij weet vast dat een normale conditioner (zelfs als deze keratine bevat) niet genoeg is om jouw haar volledig te herstellen. Als je de schade wil herstellen, gebruik dan een keratine masker. Zoek een product met de hoogste kwaliteit keratine in goede hoeveelheden. Maar je hoeft niet te zoeken! Wij hebben dat voor je gedaan en de beste haarmaskers met keratine gevonden. Deze maskers geven bewezen het beste effect. Ga lekker zitten en lees!

Waarom keratine?

Waar komt de populariteit van deze eiwit opeens vandaan? Het antwoord is simpel: keratine is een bouwsteen van het haar. Deze eiwit is verantwoordelijk voor het dik, sterk, glanzend en gezond houden van het haar. In het kort: keratine zorgt ervoor dat je haar in goede conditie blijft en maakt het beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Als het haar een tekort aan keratine heeft wordt het dof en broos. Met andere woorden: jouw lokken blijven mooi en gezond als je ze regelmatig een optimale portie keratine brengt. Het is inderdaad zo makkelijk om prachtige lokken te hebben!

Welk keratine masker kies je?

Slechte haarproducten die niet de gewenste resultaten geven zijn nu verleden tijd. Bekijk welk haarmasker het best beoordeeld wordt door gebruikers voor wie alleen de beste resultaten goed genoeg zijn. Als jouw haar serieus herstel en reparatie nodig heeft: laat je haar knippen en laat een goed keratine masker de rest doen. Geef je haar regelmatig een portie keratine van kwaliteit en ervaar hoe prachtig jouw lokken kunnen zijn. Ik ga er geen woorden meer aan vuil maken: het is tijd om jouw beschadigde haar te herstellen!

Beste haarmaskers met keratine. Bekijk de lijst!

NANOIL, KERATIN HAIR MASK

NANOIL, KERATIN HAIR MASK

Prachtig haar zonder veel moeite? Nanoil biedt je een haarmasker dat je helpt om jouw haar doelen snel te bereiken. Goede kwaliteit, redelijke prijs, fijne structuur en een gewichtloos gevoel. Jouw lokken hebben een fijne geur: dit maakt het Keratin Hair Mask van Nanoil tot dit best beoordeelde haarproduct. De effectiviteit en de reputatie zijn hoog. De actieve ingrediënten komen tegemoet aan alle behoeften van het haar om je een perfect uiterlijk te geven: keratine en panthenol zijn het beste duo voor alle haartypen. Je hebt verder niks nodig om goed voor jouw overbelaste lokken te zorgen, het Keratin Hair Mask van Nanoil laat jouw lokken glanzen, maakt ze glad en makkelijker te kammen. Dit allemaal al na eenmaal gebruik! Na een aantal weken regelmatig gebruik zul je zien dat jouw haar dikker is en er beter uitziet. Als je de gehele haarlengte wil versterken: zoek niet verder want het Keratin Hair Mask van Nanoil is de oplossing waar je naar op zoek was!

product website: www.nanoil.nl

KÉRASTASE, RÉSISTANCE MASQUE EXTENTIONISTE

Het kan niet ontkend worden, Kerastase is een merk dat wereldwijd gepromoot wordt door haarstylisten en vaak gekozen wordt door klanten. Komt dit haarmasker met keratine (vrij duur ondanks de redelijk kleine verpakking) tegemoet aan de behoeften van jouw haar? Naast keratine bevat het Resistance Masque Extentioniste van Kerastase ook een uitzonderlijk mengsel dat Resurrection Sap heet, gecombineerd met ceramiden die het haar over de gehele lengte herstellen. Dit product doet wonderen voor zwak haar dat niet meer glanzend en elastisch is. Als je dit masker regelmatig gebruikt vermindert het haarmasker met keratine van Kerastase zichtbaar de problemen met gespleten puntjes. Ook wordt het haar beter handelbaar.

PHYTO, PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Een ander haarmasker met keratine (het Phyrokératine Extrême Exceptional Mask) redt pluizig en broos haar met gespleten puntjes. Dankzij de keratine helpt dit product de gezondheid van het haar weer terug te krijgen en het geeft over het algemeen goede resultaten. Na een paar weken regelmatig gebruik worden de lokken sterker, glanzender en pluizen ze niet meer. Nadelen? Daar zijn er ook een aantal van. Dit masker kan fijn, delicaat haar verzwaren, sommige mensen vinden het masker te duur (vooral als ze zien dat het weinig inhoud heeft) en je hebt meer dan één verpakking nodig om het haar volledig te herstellen. Deze nadelen mogen mensen met extreem beschadigd haar er echter niet van weerhouden om het Phytokératine Extrême Exceptional Mask te gaan gebruiken.

WELLA SP LUXE OIL, KERATIN RESTORE MASK

Keratine gecombineerd met plantaardige oliën: werkt dit? Cosmetologen van de Wella laboratoria denken van wel. Het Keratin Restore Mask bevat drie plantaardige oliën (argan, jojoba en amandel) die samen voeden en versterken, de elasticiteit verbeteren en de lokken beschermen tegen vochtverlies. Dit product werkt dan ook goed op droog haar dat snel vocht verliest. het Keratin Restore Mask kan fijn en delicaat haar verzwaren maar werkt zeker goed op haar dat beschadigd is door hoge temperaturen.

LANZA, KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE

Een ander keratine masker uit deze lijst is ontwikkeld voor verouderd haar: het haar dat keratine verliest door de leeftijd, zwak en dof is en snel vocht verliest. De prijs kan als hoog worden gezien in vergelijking met de effecten van dit masker maar de lijst ingrediënten is vrij interessant. Keratine gemengd met crambe abyssinica zaadolie en koffieboonextract. Het schuim is verantwoordelijk voor het stimuleren van de hoofdhuid en maakt de haarzakjes sterker waardoor het haar minder snel uitdunt. Het Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque brengt het haar lipiden, de pH-waarde van de hoofdhuid wordt niet verstoord en het maakt het haar veerkrachtig. Als jouw haar glans en elasticiteit mist als je ouder wordt: dit product van Lanza kan je helpen.

GLOBAL, KERATIN DEEP CONDITIONER

De kans is groot dat je verliefd wordt op dit masker, vooral als je in de winter vaak buiten bent. Dit product beschermt erg goed, gaat pluis en statisch haar tegen en zorgt ervoor dat jouw kapsel er zelfs nog goed uitziet als je jouw muts afgedaan hebt. De Keratin Deep Conditioner van Global bevat een mengsel vitaminen, mineralen en peptiden die het haar, dat constant blootgesteld wordt aan externe agressoren, voedt en beschermt. Als je de conditioner regelmatig gebruikt wordt het haar zacht en volumineus. Het goede van dit product is dat het helpt on onhandelbare, statische lokken weer onder controle te krijgen. Het is vrij duur en de verpakking bevat weinig van het product, maar de resultaten van de Keratin Deep Conditioner zijn echt niet slecht.

KEUNE, CARE KERATIN SMOOTH MASK

Als je te vaak stylt met hitte kan het Care Keratin Smooth Mask van Keune een goede keus zijn. Naast keratine bevat dit masker ook provitamine B5 en shea butter: een perfecte behandeling voor extreem uitgedroogd haar. Pas wel op als je fijn en dun haar hebt, dit product kan het haar verzwaren. Shea butter, een natuurlijke UV-filter, in de zware formule van het Care Keratin Smooth Mask kan broos en statisch haar dof maken. Gelukkig brengt het product het haar vocht en zorgt ervoor dat het niet beschadigd raakt door stylen met hoge temperatuur.