Stijlvolle tijdschrift – Schoonheid in NL

#

Veilig zonnebaden met Super City Block van Clinique

Super City BlockHet is geen verrassing dat in de zomer onze huid speciale zorg vereist, omdat we het moeten beschermen tegen de straling van de zon. In het algemeen zijn de stralen van de zon niet zo schadelijk als men de huid maar verstandig blootstelt. Wat is in dit geval verstandig? Hoe kun je ervoor zorgen dat de huid niet door de zon verbrand en op hetzelfde moment toch die mooie bruine kleur krijgt? Je kunt zonnebrandcrèmes gebruiken. Dit soort cosmetica creëert een soort onzichtbare barrière op je huid. Hierdoor kunnen zonnestralen alleen op een dergelijke manier binnenkomen voor de productie van vitamine D en om de huid een natuurlijke bruine tint te bieden. Plus dat de zonnebrandcrèmes rimpels en pigmentvlekken bestrijden en schade door verbranding van de zon voorkomen. Wat ook belangrijk is, is dat dit soort filters ons beschermen tegen de ontwikkeling van huidziekten zoals melanoom en huidkanker.

Eén van deze wonderbaarlijke crèmes is Super City Block van Clinique. De volledige naam van het product is Super City Block Oil-Free Daily Face Protector Broad Spectrum SPF 40. Allereerst is dit product geschikt voor alle huidtypen. Ten tweede kan deze zonnebrandcrème hetzij afzonderlijk worden toegepast of als make-up basis. Super City Block van Clinique mag alleen worden toegepast op een schone en droge gezichtshuid. Voor het aanbrengen, is het raadzaam om het gezicht eerst te scrubben, omdat de crème de opperhuid kan uitdrogen waardoor andere onvolkomenheden van de huid beter zichtbaar kunnen worden. Dit product moet met de vingertoppen deppend worden aangebracht, na het gebruik van een vochtinbrenger of toning producten, maar voor het aanbrengen van make-up. Een ander groot voordeel van dit product is, is dat het van het gezicht kan worden verwijderd met behulp van elke make-up remover die er op de markt verkrijgbaar is. Bovendien bevat Super City Block geen olieachtige stoffen, waardoor het een lichte consistentie heeft en onmiddellijk wordt opgenomen, zelfs tot in de diepste huidlagen.

Super City Block van Clinique heeft een zeer hoog UV-filter – SPF 40 dat de huid beschermt tegen de schadelijke werking van UVA- en UVB-straling. Extra zekerheid wordt geboden door de aanwezigheid van antioxidanten die zijn opgenomen in de samenstelling. Het doel is om de negatieve effecten van de zon te elimineren, rimpelvorming tegen te gaan en het verouderingsproces van de huid te vertragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *